21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăLifestyleAlertă cu bombă la sediul Federaţiei de Fotbal din Grecia

Alertă cu bombă la sediul Federaţiei de Fotbal din Grecia

Sediul Federaţiei de Fotbal din Grecia (EPO) a fost evacuat, miercuri, după ce un apel anonim a indicat că în clădirea aflată într-o suburbie din Atena se află o bombă, a anunţat L’Equipe, citată de Mediafax.

Presa din Grecia a scris că poliţia a trimis o echipă de genişti la faţa locului, dar nu s-a găsit niciun dispozitiv explozibil.

Marţi, o bombă a explodat în faţa sediului de birouri din Atena al Federaţiei elene de afaceri, iar suflul exploziei a spart geamuri, fără ca cineva să fie rănit.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă