9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleAfla care este importanta unor betoane hidroizolante de calitate in lucrarile de...

Afla care este importanta unor betoane hidroizolante de calitate in lucrarile de hidroizolare

Indiferent de marimea ei, o casa are nevoie de protectie si atentie la fiecare detaliu, inca din faza de proiectare, pentru ca constructia sa reziste in timp. Fie ca vrei sa  construiesti o casa sau o cladire de birouri pentru companie, este important ca sa tii cont si de izolatia cladirii.

O cladire fara izolatie la baza este mult mai predispusa la igrasie si mucegai. Aplicarea unor betoane hidroizolante la subsol sau in fundatie poate fi o investitie buna pe termen lung care iti v-a proteja atat constructia  si timpul, bunurile si o mare parte din bani.

De ce este importanta hidroizolatia?             

Fie ca este realizata la nivelul acoperisului, la subsol sau in fundatia cladirii, hidroizolatia are rol de a proteja orice constructie de infiltratiile de apa care in timp pot duce la deteriorarea constructiei dar si a altor parti componente a casei.

Hidroizolatia de la nivelul fundatiei este o investitie importanta dar care te poate scapa de costuri mult mai mari pe viitor.  Apa este cel mai mare si mai frecvent dusman cu care se confrunta o constructie. Odata ce se infiltreaza prin cea mai mica crapatura pe care o gaseste, acea cale de acces poate deveni mai mare in timp, permitand sa intre mai multa apa.

Atunci cand o constructie este invadata de umezeala, acolo poate aparea mucegaiul si igrasia care distrug finisajele si fac din locul confortabil al familiei, un loc unde nimeni nu mai vrea sa stea cu drag datorita  mirosurilor neplăcute ce le poate avea mucegaiul si igrasia.   In plus, apa patrunsa in casa poate distruge instalatiile electrice, pardoselile, si chiar structura de rezistenta a clădirii cauzand probleme grave pe termen lung.

 

Alege betoane hidroizolante de la un furnizor specializat

Milucon iti pune la dispozitie servicii profesionale menite sa iti protejeze casa de astfel de probleme.

Este important ca hidroizolatia fundatiei sa se realizeze inca de la la inceputul constructiei. Atunci cand executarea lucrărilor se poate face mai rapid si mai eficient iar pretul nu este la fel de mare ca in cazul in care se cere hidroizolarea fundatiei in faza terminala a casei. Chiar daca se doreste ca hidroizolarea sa fie facuta cand constructia este finalizata, acest lucru este posibil insa costurile si  timpul de execuție sunt mai mari si conditia de perfect este mai greu de garantat. Cu toate acestea Milucon ofera garantie pentru atat pentru serviciile oferite cat si pentru materialele pe care la foloseste.

Milucon ofera aici servicii de hidroizolare  a acoperisului, a fundatiilor si a subsolurilor atat in cladirile administrative cat si in casele civililor. Bazandu-se pe materialele de cea mai buna calitate dar si pe personalul calificat, Milucon se poate lauda cu o multime de proiecte realizate cu succes care au adus companiei experienta si succesul de care se bucura astazi dupa  10 ani de munca in domeniu.             

Vorbind despre cifre de performanta, Milucon se poate mandri cu peste 70.000 m² de hidroizolatii si 38.000 m² pardoseli executate in toti acesti ani. Milucon domina in prezent piata online de profil cu 80%. Iar in offline compania are proiecte in aproape toata tara dar si proiect de expansiune in afara tarii in toata Europa in viitorul apropiat.

Betonul hidroizolant este un tip de beton imbunatatit, care se obtine prin adaugarea unor aditivi. Apreciate indeosebi pentru proprietatile de rezistenta, aceste betoane hidroizolante sunt indeosebi folosite in constructiile unde se urmareste asigurarea unei hidroizolatii superioare. Iata principale avantaje pe care le obtinem cu betoane hidroizolante:

 

  • Rezistenta sporita
  • Rezistenta la clor si cloruri
  • Grad ridicat de impermeabilitate
  • Absorbtie de apa redusa

 

Cele mai avansate betoane hidroizolante sunt utilizate cu success pentru terase sau pardoseli, dar si pentru proiecte de constructii de mai mare anvergura, asa cum sunt barajele, tunelurile sau alte constructii ce necesita hidroizolare eficienta. Spre deosebire de betonul clasic, aceste betoane hidroizolante au o buna rezistenta in cele mai grele conditii.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă