22.9 C
București
joi, 11 iulie 2024
AcasăLifestyleAdina Buzatu: „Am slăbit 8 kg și mi-am întărit imunitatea în timpul...

Adina Buzatu: „Am slăbit 8 kg și mi-am întărit imunitatea în timpul pandemiei Covid-19″

Factorii de stres sau consumul unor produse alimentare lichide sau solide care nu mai respectă de mult parametrii optimi, se răsfrâng vizibil asupra stării noastre de sănătate.

Doctorul Astrid Cristina Sburlan, care a analizat în decursul carierei sale de 34 de ani, starea de sănătate a mii de persoane, a observat un lucru tot mai straniu: aceiași oameni, de la an la an, prezintă un nivel tot mai ridicat de metale grele în corp și un nivel tot mai mic de vitamina D, indice foarte important al sistemului nostru imunitar.

„Întrucât majoritatea pacienților mei au o muncă sedentară, de birou, este puțin probabil ca acest trend nociv să provină de la locul de muncă, ci mai degrabă aceste metale grele au fost preluate din gazele de eșapament, din sursele de apă, din alimente, din aerul tot mai poluat și mai greu respirabil existent in aglomerațiile urbane. Din păcate, trăim o perioadă fără precedent, în care suntem bombardați de toxine din toate părțile, toxine care ne afectează grav sistemul imunitar, ducând la apariția unor boli tot mai grave”, explică doctorul Astrid Cristina Sburlan, directorul Clinicii Perfect Detox din Pipera.

Tehnică de detoxifiere încercată de Adina Buzatu

Împreună cu unul dintre cei mai apreciați doctori din lume, academicianul rus de origine armeană prof. dr. Ashot Khachatryan, doctorul Astrid Cristina Sburlan (și alți asociați) a deschis, în București, una dintre cele mai moderne centre de detoxifiere din Europa Centrală și de Est.

Clinica Perfect Detox Efect funcționează după revoluționara metodă patentată de profesorul rus, prin care a tratat peste 50.000 de bolnavi din 11 țări, din 1993 încoace. Metoda unică în lume, medicina hidrogenului, se bazează pe utilizarea ionilor activi de hidrogen.

În timpul pandemiei de Coronavirus, Adina Buzatu a urmat acest tratament revoluționar de detoxifiere, iar rezultatele au fost pe măsură: întărirea sistemului imunitar și conform dorinței, a slăbit 8 kilograme.

„A fost o experiență nouă pentru mine, mai ales în contextul în care am tot frecventat foarte multe clinici detox, atât în țară, cât și în străinătate. Este prima dată când am auzit de medicina hidrogenului si, am citit foarte multe articole pe această temă. Din întâmplare am aflat că un celebru academician rus de origine armeană a deschis o astfel de clinică în Pipera, și m-am decis să încerc. Rezultatele au fost mult peste așteptările mele: am slăbit 8 kilograme, pielea mea a devenit fină ca a unui bebeluș, dorm bine noaptea, mă simt energică, sunt activa și în același timp mi-am imunizat organismul realizand astfel și o protectie suplimentara contra Covid”, declară Adina Buzatu.

În ce constă tratamentul detox?

Curățarea căilor hepatobiliare, a colonului, eliminarea toxinelor prin toate căile de eliminare ale corpului (piele, rinichi, colon, ficat) sau chelarea metalelor grele prin perfuzii, au făcut-o pe Adina Buzatu mai energică, tonică și rezistentă.

Implantarea unei flore bacteriene corecte în colon, pe toată lungimea lui, de aproximativ 120 cm, i-au creat o barieră imunitară dezvoltată, făcând-o mai rezistență la toate tipurile de infecții și boli.

Flora bacteriană folosită este rezultatul unui studiu efectuat de prof. academician rus de origine armeană, Ashot Khachatryan care, din decembrie 2019, este premiat și făcut membru al Academiei din Oxford, și conține 40 de tipuri viabile (vii) de bacterii diferite, benefice corpului nostru.

Acest gen de terapie se adresează atât persoanelor cu diverse probleme de sănătate unde ameliorează simptomatologia sau chiar poate produce vindecarea (depinde de vechimea și gravitatea bolii), dar și celor sănătoși prin creșterea rezistenței la toate tipurile de infecții și boli create de diferite cauze.

„Practic, tot ce folosim noi în tratament, sunt soluții terapeutice, cu diverse tipuri de pH dar îmbogățite cu ioni de hidrogen. Soluțiile, datorită numărului mare de ioni de hidrogen conținut, sunt încărcate electric negativ. Odată intrate în corp, sarcinile electric negative, reușesc să neutralizeze sarcinile electric pozitive care există în interiorul celulelor bolnave, și apoi chiar să aducă la valori electric negative interiorul celular.

În aceste noi condiții create, tumorile, virusurile, bacteriile și orice alt parazit nu mai pot exista. Adică este momentul în care practic tot ce există în interiorul celular ca factor „agresiv” nu mai are condiții de dezvoltare sau existență și, respectivele dezordini intracelulare dispar încetul cu încetul.

Practic noi recreem condițiile de sănătate intracelulară, iar corpul fiecărui pacient reușește să se vindece în ritmul lui propriu.

Tratamentul din clinica noastra nu se oprește aici. După curățarea corpului până la nivel celular, refacem și bariera imunitară care, după cum se știe, este reprezentată de flora bacteriană sănătoasă (de calitate) din colon.

Repopularea intestinului se face cu acea floră bacteriană benefică compusă din 40 de tipuri de bacterii atent selectionate de academ. prof. dr. Ashot Khachatryan (tehnica fiind patentată de profesor pe numele său). Practic, introducem pe toată lungimea intestinului gros, din 10 în 10 centimetri aceste soluții de bacterii vii care, încetul cu încetul se dezvoltă și repopulează întregul colon”.

Fiecare nou-născut sănătos venit pe lume pe cale naturală are aceasta bariera imunitara completa însă, cei nascuti prin cezariana, abia ajung la 17 tipuri diferite de flora, explică doctorul Astrid Cristina Sburlan.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă