Actriţa Rose McGowan şi-a pierdut simţul mirosului

Actriţa Rose McGowan, una dintre figurile proeminente ale mişcării MeToo, a dezvăluit că şi-a pierdut simţul mirosului după un accident ciudat suferit în urmă cu cinci ani, relatează miercuri Press Association.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.04.2019 - 11:44

Ea a spus că o lovitură la cap cu portiera unei maşini suferită în urmă cu cinci ani a lăsat-o în imposibilitatea de a-şi testa produsele de baie şi de a nu-şi dea sema de scurgeri de gaze periculoase.

Actriţa şi activista a declarat că, după ce şi-a pierdut simţul mirosului, un alt simţ i s-a dezvoltat extraordinar de mult - cel al gustului.

McGowan a spus că a fost testată de experţi de la Harvard în urma incidentului, ea fiind nevoită să se obişnuiască cu un simţ mai puţin.

Starul din Scream a dezvăluit că odată a lăsat deschise gazele în locuinţă şi nu a putut sesiza pericolul.

"Am aflat acum cinci ani. Am făcut o serie de teste la Harvard pentru că mi-am pierdut simţul mirosului într-un accident ciudat. M-au studiat pentru că încă aveam simţul gustului deşi cele două sunt în mod normal interconectate", a dezvăluit ea într-o emisiune televizată.

"Am fost lovită la cap cu portiera unei maşini de un valet în Los Angeles", a mai spus ea.

"Deoarece nu mai aveam simţul mirosului, a trebuit să-mi montez senzori de gaze în casă. Într-o seară, am lăsat gazele pornite şi nu am ştiut pentru că nu am putut mirosi", a mai spus actriţa.

"Există unele pericole inerente care vin odată cu pierderea mirosului. Pot folosi numai produse de baie pe care le-am folosit anterior", a mai spus ea.

Comentarii