23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleActriţa Rose McGowan şi-a pierdut simţul mirosului

Actriţa Rose McGowan şi-a pierdut simţul mirosului

Ea a spus că o lovitură la cap cu portiera unei maşini suferită în urmă cu cinci ani a lăsat-o în imposibilitatea de a-şi testa produsele de baie şi de a nu-şi dea sema de scurgeri de gaze periculoase.

Actriţa şi activista a declarat că, după ce şi-a pierdut simţul mirosului, un alt simţ i s-a dezvoltat extraordinar de mult – cel al gustului.

McGowan a spus că a fost testată de experţi de la Harvard în urma incidentului, ea fiind nevoită să se obişnuiască cu un simţ mai puţin.

Starul din Scream a dezvăluit că odată a lăsat deschise gazele în locuinţă şi nu a putut sesiza pericolul.

“Am aflat acum cinci ani. Am făcut o serie de teste la Harvard pentru că mi-am pierdut simţul mirosului într-un accident ciudat. M-au studiat pentru că încă aveam simţul gustului deşi cele două sunt în mod normal interconectate”, a dezvăluit ea într-o emisiune televizată.

“Am fost lovită la cap cu portiera unei maşini de un valet în Los Angeles”, a mai spus ea.

“Deoarece nu mai aveam simţul mirosului, a trebuit să-mi montez senzori de gaze în casă. Într-o seară, am lăsat gazele pornite şi nu am ştiut pentru că nu am putut mirosi”, a mai spus actriţa.

“Există unele pericole inerente care vin odată cu pierderea mirosului. Pot folosi numai produse de baie pe care le-am folosit anterior”, a mai spus ea.

Cele mai citite

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă