11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleActorul Vincent Cassel şi modelul Tina Kunakey s-au căsătorit în Franţa

Actorul Vincent Cassel şi modelul Tina Kunakey s-au căsătorit în Franţa

Îmbrăcat într-un costum alb, cu cămaşă roz şi ochelari negri, actorul şi-a aşteptat soţia în faţa primăriei din mica staţiune balneară vecină cu Biarritz.

Într-o rochie albă din tul cu o trenă lungă şi cu părul fluturând pe umeri, viitoarea mireasă a ajuns la primărie într-un Bentley negru.

Cei doi au avut alături în jur de o sută de invitaţi, printre care actorii Elie Semoun, Gilles Lellouche şi actriţa Adele Exarchopoulos.

Cuplul a ieşit din primărie sub o ploaie de petale roz, notează AFP.

În cursul dimineţii, serviciile municipalităţii au fost mobilizate pentru a curăţa zidurile primăriei, pe care în cursul nopţii au fost scrise mesaje precum “Femeie transformată în obiect pornografic” sau “mariaj machist, sexclavagist”.

Tina Kunakey, născută în Franţa dintr-un tată de origine togoleză şi o mamă siciliană, a crescut în sud-vestul Franţei, înainte de a pleca la Madrid pentru a face primii paşi în modeling.

Recepţia urmează să aibă loc în cursul serii într-un restaurant foarte reputat din Arcangues, un sat înstărit de pe o colină, din apropiere de Biarritz.

Vincent Cassel este divorţat de actriţa italiană Monica Bellucci, cu care are două fete.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă