0.6 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeLifestyleActorul Adi Nartea a devenit tătic pentru a doua oară. Primele imagini...

Actorul Adi Nartea a devenit tătic pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

Nartea a anunțat pe rețelele de socializare că Alina Ferinceac Nartea, soția lui, a născut în weekend, iar duminică acesta și-a dus fetele acasă.

Cu această ocazie, actorul din „Vlad” a publicat pe conturile sale de pe rețelele sociale imagini cu Petra, fiica cea mică, și a împărtășit cu fanii săi un mesaj emoționant. Soția lui Adrian Nartea apare, de asemenea, în imagini, alături de cele două fiice ale sale și de soț.

„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multă iubire și zâmbete, chiar și atunci când plângem. Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm”, a scris Adrian Nartea pe pagina de Instagram.

În luna octombrie actorul și soția sa anunțau în emisiunea lui Cătălin Măruță că mai așteaptă încă un copil, deși nu planificaseră acest lucru. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani și mai au o fetiță, Mara, în vârstă de 5 ani. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 652. Ucrainenii vor să distrugă “podul lui Putin”

Forțele Ucrainei ar planifica un nou atac asupra podului care realizează conexiunea între peninsula Crimeea și Rusia. Este vorba de podul peste Strâmtoarea Kerci, supranumit...
Ultima oră
Pe aceeași temă