10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyle7 aplicații care vă pot ajuta să vă organizați

7 aplicații care vă pot ajuta să vă organizați

Odată cu evoluția tehnologiei acum ne spunem „există o aplicație pentru asta”, iar societatea (și viețile) au devenit puțin mai raționale. Dar care aplicație este cea mai bună aplicație pentru organizare? Vă invităm să citiți în continuare!

Todoist

Amy Tokos, proprietarul Freshly Organized, președintele ales de Omaha și NAPO, listează aceasta ca una dintre primele sale trei aplicații organizaționale. Acest producător de liste all-in-one funcționează pe platforme, se integrează cu Google și Dropbox și se sincronizează cu tehnologia dvs. purtabilă. Există o opțiune de echipă care leagă diverși utilizatori și mementouri de sarcini.

Twobird

Twobird funcționează transformând căsuța de e-mail într-o listă de sarcini. Sortează e-mailurile în funcție de zi (Azi; Ieri; Săptămâna aceasta: Luna aceasta; etc.) și vă permite să setați mementouri, să creați și să partajați note și să editați etichete și funcții, printre alte mișcări intuitive. Un bonus pentru echipă: partajarea și editarea nu se limitează la utilizatorii aplicației.

 

Citește mai multe pe casamea.ro 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă