10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyle6 IDEI INTERESANTE DE CADOURI PENTRU ȘCOLARI

6 IDEI INTERESANTE DE CADOURI PENTRU ȘCOLARI

Cele mai bune cadouri pentru elevi sunt cele sub forma de rechizite. De altfel, chiar și părinții le vor aprecia, deoarece acestea sunt ideale pentru a determina elevii să învețe cu placere.

Specialiștii magazinului Ropunct.ro dau mai multe idei de astfel de cadouri pentru copii, care pot fi folosite cu drag chiar și atunci când elevii fac orele de acasă.

Creioane de tobe

Creioanele sub forma de bete de tobe sunt foarte creative și au un design interesant. Un astfel de set de doua creioane din lemn, care pot să fie folosite și ca bețe pentru tobe, este perfect. În momentul în care copilul vrea să ia o pauza de la scris, poate să exerseze pe birou cele mai bune solo-uri la toba, mai ales daca este și pasionat de acest instrument.

Penar în forma de tub de vopsea

Un penar în forma de tub de vopsea este de asemenea o idee foarte buna pentru momentul în care elevul începe scoala. În special elevii care sunt pasionați de pictura vor aprecia cu siguranță aceste tipuri de rechizite și vor folosi cu mult drag penarul pentru a depozita instrumentele de scris în interiorul acestuia.

Un penar The Lion King

 

Făcând parte din categoria penare copii cu licență, acest model este ideal pentru toți copiii pasionați de celebrul Lion King. Imprimeul face acest penar potrivit chiar și pentru elevii care nu au luat vizionat încă aceste desene animate. Un astfel de penar fericit și în culori vesele va face că energia pozitiva a copilului să fie la cote maxime.

O radiera Royala

O radieră cu regina Angliei este, cu siguranță, o idee foarte buna pentru toți copiii care au o pasiune pentru istorie și mai ales pentru istoria UK. În plus, aceasta este potrivita pentru a șterge mai multe tipuri de creion. Realizata din materiale de buna calitate, nu pătează foaia și nu se consuma repede, deci poate fi folosita chiar și un semestru întreg. Designul sau o face interesanta și atractiva pentru copii în general, indiferent de vârstă.

Penar Frozen 2 Olaf

Pentru fanii seriei Frozen, un penar Frozen 2 Olaf va aduce multa bucurie. Acest penar este recomandat pentru copiii de toate vârstele, având în vedere varietatea de fani pe care o au filmele animate Frozen. Olaf este un prieten de nădejde, pe care orice copil se va bucura să îl aibă aproape în timpul orelor de curs.

Penar Harry Potter

Pentru fanii Harry Potter un penar cu semnele specifice casei preferate este cea mai buna idee de cadou. Având în vedere că faimoasa serie de filme a atras milioane de copii din țoață lumea, șansele că unui copil să nu îi placa un astfel de penar sunt minime. În plus, penarul ar putea să determine copiii să citească mai mult și să vrea să redescopere seria Harry Potter, atât cărțile cât și filmele.

Toate aceste produse sunt de calitate premium și sunt obținute în colaborare cu producători renumiți din UK, astfel încât fiecare copil să se bucure de produse rezistente și durabile. De asemenea, recomandarea specialiștilor este că părinții să aleagă unele dintre cele mai creative articole de școala pentru copiii lor, incurajandu-i să învețe cu placere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă