18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 rochii ideale pentru o cununie civila de vara

5 rochii ideale pentru o cununie civila de vara

Printre cele mai frumoase si mai importante rochii pe care le va purta o femeie in viata ei se numara si rochia pentru cununia civila. Desi acest eveniment nu este sarbatorit cu atat de mult fast ca si petrecerea de dupa cununia civila, nu inseamna ca poate fi trecut cu vederea. Sunt foarte multe cupluri ce se casatoresc doar civil, cupluri care se casatoresc civil si fac cununia religioasa abia peste cativa ani si multe alte cazuri. Fiecare viitoare familie hotaraste ce este mai bine pentru ea la momentul respectiv. 

Spre deosebire de rochia de mireasa, rochia pentru cununia civila ar trebui sa fie mai usor de ales. Cel putin in teorie. Este nevoie de o rochie pentru un eveniment de zi, o rochie de ocazie, indiferent de culoarea ei. Multe domnisoare aleg o rochie alba pentru cununia civila si trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine. Ca si materiale, in general rochiile din dantela, din matase (naturala sau vascoza) si rochiile din tulle sunt cele mai populare. 

Iar cand vine vorba despre o cununie civila de vara, cu siguranta majoritatea femeilor isi vor dori rochii vaporoase, rochii in care sa se simta bine, poate in culori pastelate, perfecte pentru a se asorta cu anotimpul. Rochia pentru cununia civila poate fi cumparata chiar si cu o zi inainte, pentru ca de cele mai multe ori nu necesita modificari, fiind o rochie ce poate fi achizitionata dintr-un magazin obisnuit cu haine atat fizic, dar si online. 

Asa ca daca si voi urmeaza sa va casatoriti civil vara aceasta si inca nu ati gasit o rochie care sa va incante, in continuare o sa va prezentam cinci rochii de ocazie de pe inpuff.ro, perfecte pentru un astfel de eveniment. 

Daca va plac imprimeurile florale, atunci cununia civila va fi evenimentul ideal de a purta Rochia de ocazie roz din bistrech si tul cu broderie florala. Este o rochie roz din bistrech, iar partea superioara are aplicata un tulle cu model floral. Talia este evidentiata de o banda dubla cu strasuri. 

Preferati o rochie intr-o culoarea apropiata de cea de mireasa? Atunci alegeti Rochia midi crem cu imprimeu floral si maneci din voal plisat. Manecile sunt trei sferturi, realizate din voal plisat, pentru un plus de eleganta. Rochia are un croi drept, asa ca se va potrivi oricarui tip de silueta. 

Daca va doriti o rochie care sa fie apreciata si pentru care sa primiti foarte multe complimente, atunci alegeti Rochia eleganta baby doll cu broderie florala si fir irizant. Culoarea este superba: fusta este realizata din tulle galben si bistrech crem, iar partea superioara prezinta un joc de culori: crem, galben, maro deschis. Este o rochie care atrage datorita partii superioare, in forma de sacou fara maneci. 

Vreti o rochie care sa va scoata in evidenta talia? Atunci va sugeram sa alegeti Rochia de ocazie din licra cu broderie florala aurie. Este o rochie din lycra, croita pe corp, pentru a da impresia de silueta clepsidra, iar accentul va cadea atat pe talie, dar si pe maneci, multumita aplicatiilor cu broderie florala aurie. 

Si ultima, dar nu cea din urma, o Rochie de ocazie rose cu pliuri si volane. Este perfecta si daca dupa cununia civila veti merge sa sarbatoriti la o locatie, alaturi de mai multi invitati, dar si pentru a fi purtata doar in compania familiei. 

Ce parere aveti despre aceste rochii? Le-ati purta la cununia voastra civila?

 

 

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă