37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyle5 reguli de bază pe care le respectă orice parior responsabil

5 reguli de bază pe care le respectă orice parior responsabil

Ținând cont de un anumit set de reguli, pariorii responsabili pentru jocul lor sunt mai puțin expuși în fața eșecurilor, indiferent de sportul pe care aleg să parieze live. Dacă vrei și tu să pariezi într-un mod calculat, astfel încât să obții rezultate și mai bune în urma biletelor plasate la pariuri online, te invităm sa descoperi astăzi cele 5 reguli esențiale pentru această categorie aparte de jucători: 

Joc la pariuri responsabil: Regula 1

Jocul responsabil evită hazardarea pe evenimente discutabile!

Un joc la pariuri responsabil se construiește pe disciplină și răbdare. Din păcate, o bună parte a pariorilor începători doresc să obțină câștiguri substanțiale pe termen scurt, ignorând astfel componenta de distracție a pariurilor și riscurile aferente în fața cărora se expun benevol. Un parior cumpătat alege o strategie de joc pe care a testat-o și de care este mulțumit, alegând să continue cu același stil de pariere, indiferent de rezultat. Acesta nu deviază de la stilul adoptat, chiar dacă obține o serie de victorii pe mai multe zile, sau dacă suferă un șir de eșecuri. Disciplina de care dă dovadă un astfel de parior îl determină să țină o evidență clară a pariurilor pe care le face, analizând victoriile și eșecurile, astfel încă să își poată adapta stilul de joc. 

Joc la pariuri responsabil: Regula 2 

Mizele se realizează doar pe evenimente sportive cunoscute!

Pariorii cu experiență analizează de fiecare dată meciurile de care sunt interesați, observând cele mai importante informații pre-meci la care pot avea acces. Nu se pariază niciodată pe cote, ci pe statistici, mai ales că aceste informații prețioase sunt resurse pe care fiecare parior le poate găsi rapid online. Cei care se bucură de un succes constant la pariuri evită evenimentele sportive despre care nu cunosc foarte multe informații și sunt conștienți de faptul că rezultatele anterioare nu pot influența soarta unui meci disputat în ziua plasării biletului. 

Joc la pariuri responsabil: Regula 3 

La un nivel de pariere profesionist jocul “la recuperare” nu există! 

Această manieră de joc îi poate expune de multe ori pe pariori, de aceea, jucătorii experimentați își asumă pierderile și rămân la aceeași schemă de pariere. Jocul “la recuperare” se declanșează atunci când teama înlocuiește calmul, însă fără a garanta faptul că suma de bani pierdută poate fi astfel recuperată. În cazul în care nici biletul jucat “la recuperare” nu iese, capitalul destinat acestui tip de distracție se va reduce simțitor, într-un timp mult prea scurt.  

Joc la pariuri responsabil: Regula 4 

Suma alocată pentru pariuri online nu afectează stilul de viață al jucătorului!

Un parior cu simț de răspundere joacă sume de bani ce reprezintă o pondere infimă din totalul veniturilor lunare. Cu alte cuvinte, banii săi pentru pariuri sportive nu reprezintă contravaloarea unei cheltuieli importante: banii pentru hainele celui mic, suma necesară achitării chiriei, acontul pentru excursia întregii familii etc. Îți poți da seama rapid de profesionalismul unui parior, observând adesea la un astfel de jucător faptul că pariază sume mici pe evenimente cunoscute, nicidecum sume mari pe șansă. 

Joc la pariuri responsabil: Regula 5

Cei care oferă ponturi nu reprezintă un interes atât de ridicat! 

Spuneam puțin mai sus despre faptul că un parior responsabil mizează întotdeauna pe evenimentele sportive despre care cunoaște suficiente informații. O astfel de abordare a jocului este net superioară celei bazate pe “nimereală” sau pe ponturi. Acestea din urmă sunt simplu de oferit celor care consideră că alții înțeleg mai bine decât ei deznodământul unui meci, oferind informații vitale în schimbul unei sume de bani. Cei care vor să aibă un bilanț pozitiv câștiguri: pierderi evită abordările așa-numiților “tipsteri”, preferând să aloce sumele respective pentru alte pariuri online inspirate.

 Descoperă acum oferta de pariuri live pe betano.com și ține cont de regulile pe care ți le-am prezentat mai sus, astfel încât să abordezi întotdeauna această distracție într-o manieră cât mai responsabilă!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă