18.5 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăLifestyle5 baterii de bucatarie in tendinte, potrivite oricarei case

5 baterii de bucatarie in tendinte, potrivite oricarei case

Daca vreti sa faceti economie, va sfatuim sa nu alegeti cele mai ieftine produse, pentru ca nu sunt calitate si in scurt timp veti fi nevoiti sa le inlocuiti. Asadar, va fi o falsa economie. 

Putem in schimb sa va recomandam sa fiti la curent cu noutatile si ofertele magazinelor online si astfel puteti achizitiona tot ceea ce aveti nevoie la preturi foarte bune. Iar astazi, vrem sa va prezentam cinci baterii de bucatarie in tendinte, care se potrivesc oricarei case si pe care cu siguranta le veti iubi! 

 


Prima baterie de bucatarie pe care v-o recomandam este Franke Smart Baterie de bucatarie monocomanda cu dus extractibil, crom. Aceasta baterie are o garantei de 5 ani si se bucura de calitatea oferita de brandul Franke, un brand prezent pe piata de aproape 110 ani. Are un design modern, astfel incat se va integra perfect in orice bucatarie. O sa va ajute foarte mult functia de dus extractibil, atat la spalatul vaselor, dar si la alte activitati pe care le veti intreprinde in bucatarie (cum ar fi udatul florilor sau sa umpleti o oala aflata pe plita (sau aragaz) fara a mai ridica-o.

Grohe Eurosmart Cosmopolitan Baterie de bucatarie monocomanda H35 cm, crom este o baterie cu aspect elegant si modern in acelasi timp, datorita pipei cu forma rotunjita. Se monteaza pe chiuveta, iar pipa este pivotanta 360°. Beneficiaza de numeroase tehnologii care va vor ajuta, dar vor mentine si bateria in stare perfecta cat mai mult timp: StarLight pentru un finisaj lucios, ferit de zgarieturi, SilkMove care permite controlarea facila a temperaturii apei si a presiunii, Smooth Turn si Easy Instalation System.

In cazul in care aveti nevoie de o baterie cu jet dublu, propunerea noastra este Franke Novara Eco Baterie de bucatarie monocomanda cu dus extractibil jet dublu, crom. Aceasta va permite sa economisiti apa, datorita sistemului dublu-clic, are o optiune foarte utila care limiteaza temperatura apei, astfel incat sa nu se accidenteze copiii sau chiar si voi, iar manerul eco o sa va permita economisirea de energie sau de apa calda, pentru ca va porni intotdeauna pe apa rece. Are o garantie de 5 ani. 

 

Celor care isi doresc o baterie de bucatarie cu adevarat in tendinte, le recomandam Roca Mencia Cold Start Baterie de bucatarie monocomanda, negru mat. Este o baterie deosebita, care va arata superb si va reprezenta unul dintre punctele de atractie din bucatarie. Se potriveste atat unei bucatarii cu aspect clasic, dar si vintage sau modern.

Iar daca va doriti o baterie simpla, dar care sa arate diferit, va recomandam Laveo Baterie de bucatarie BGG460D, safari bej. Este realizata din granit compozit, astfel incat este rezistenta la zgarieturi, la schimbari bruste de temperatura, nu se va supraincalzi si in timp isi va pastra aspectul de nou fara sa depuneti prea mult efort pentru a o ingriji. 

 

Speram sa va placa sugestiile noastre de baterii de bucatarie in tendinte! Am vrea sa stim care este preferata voastra.

Cele mai citite

Percheziții ale Parchetului European în Capitală, pentru fraude cu echipamente medicale în timpul pandemiei

Parchetul European anunţă că a efectuat, astăzi, cinci percheziţii în Bucureşti, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 8 milioane de euro care...

Ciolacu, despre creşterile de preţ: Din punctul meu de vedere, nu au niciun fundament economic

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Constanţa, întrebat despre produsele cărora li s-a micşorat cantitatea şi sunt vândute la acelaşi preţ ca înainte...
Ultima oră
Pe aceeași temă