2.3 C
București
sâmbătă, 4 februarie 2023
AcasăLifestyle4 sfaturi pentru pasionații de ruletă online

4 sfaturi pentru pasionații de ruletă online

Îți place să joci ruletă sau vrei să-i înveți regulile? Ca să te bucuri de rotirile norocoase și să te distrezi cu pariuri la ruletă, îți prezentăm în continuare câteva sfaturi pentru gambling online, în compania celui mai popular joc de cazino.

Învață tipurile de ruletă online și pariurile

Pare simplu în teorie: numere de la 1 la 36, plus încă un loc pe roata de ruletă, pentru celebrul zero. Aceasta este ruleta europeană, cu varianta ei un pic mai sofisticată, ruleta franceză. Află care le sunt subtilitățile, înainte de plasarea primului pariu. Mai există și ruleta americană, cu un zero în plus. Nu-i puțin lucru, pentru că două câmpuri zero pe roată cresc șansele de câștig ale cazinoului. Ține seama de acest detaliu dacă alegi să joci ruletă online în stil american.

Învață care sunt principalele tipuri de pariuri la ruletă, ce reguli să utilizezi pentru securizarea sumelor și creșterea șanselor de câștig. Găsești site-uri de gambling și tutoriale online cu detalii despre etapele jocului și cum se desfășoară o rundă de ruletă.

Studiază strategiile de pariere la ruletă online

La ruletă online jocurile au un ritm rapid, trebuie să iei decizii fără să stai pe gânduri. Studiază în detaliu strategiile de pariere, ca să fii pe fază în orice moment al jocului. Cele mai importante pariuri la ruletă online sunt pariurile interioare, plasate direct pe numere și pariurile exterioare, ce acoperă zone mai mari ale suprafeței de pariere.

Începe cu pariuri mici și ajustează miza în funcție de rezultatele pe care le ai. Combină diferite strategii pentru pariuri la ruletă, precum Martingale, Fibonacci sau D’Alembert. Alternează pariurile straight, split, street și corner cu pariuri pe serii  Tiers, Voisins du Zéro, Orphelins.Încearcă și pariuri exterioare: roșu/negru, par/impar, duzină coloană sau interval.

Alege dispozitive performante pentru un joc de calitate

Ca să joci ruletă online în cele mai bune condiții, ai nevoie de device-uri performante. Poți să joci de pe PC sau să alegi dispozitive mobile: smartphone, tabletă, laptop. Internet de mare viteză, ecran cu rezoluție excelentă, interfață user friendly – acestea sunt criteriile pentru un joc de calitate.

Este important să-ți alegi bine dispozitivele pe care joci, mai ales când încerci ruletă online la mese de live cazino. Fiecare rotire transmisă în direct din săli de joc va fi vizibilă pe ecranul tău, ca și cum ai fi acolo. Asigură-te că device-urile tale au sonor performant, ca să vorbești cu dealerul de la masa de ruletă și să te bucuri de ambianța cazinourilor live.

Pariază responsabil la ruletă online

Poți să selectezi varianta preferată dintre zeci de site-uri cu jocuri de cazino, pariuri sportive și loterii internaționale. Oricare ar fi alegerea ta, verifică securitatea conexiunii și licența de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Astfel vei avea certitudinea că joci legal, în deplină siguranță, fără taxe și comisioane ascunse.

Citește cu atenție regulile pentru fiecare joc, modalitățile de plată și posibilitățile de bonusare. Pariază responsabil și nu uita că ruleta online este un hobby, pe care l-ai ales ca să-ți petreci timpul liber în mod distractiv și antrenant.

Cele mai citite

România, rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media UE

România înregistrează rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media Uniunii Europene în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 346: SUA vor folosi fondurile confiscate de la un oligarh rus, pentru a ajuta Kievul

Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a anunţat primul transfer al unor fonduri ruseşti confiscate, cu scopul de a ajuta Ucraina."Anunţ astăzi că am...

România, rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media UE

România înregistrează rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media Uniunii Europene în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și...
Ultima oră
Pe aceeași temă