1.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeȘtirile zileiWhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane - Verifică lista

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane – Verifică lista

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, face periodic actualizări pentru a îmbunătăți securitatea și funcționalitățile sale. Odată cu aceste actualizări, dispozitivele mai vechi riscă să nu mai fie compatibile cu aplicația.

Începând cu luna octombrie, pentru a putea folosi aplicația WhatsApp ai nevoie Android minim 5.0. Acest lucru înseamnă că anumite telefoane mai vechi, care rulează versiuni mai vechi ale Androidului, nu vor mai putea utiliza WhatsApp.

De altfel, WhatsApp nu va mai fi compatibil nici cu modelele iPhone care au sistemul de operare IOS 12 sau o versiune mai veche de atât a acestuia. Sistemele de operare mai noi pot fi acceptate doar pe anumite modele, astfel că o parte dintre utilizatori nu vor mai putea utiliza serviciul aplicației.

Lista dispozitivelor incompatibile WhatsApp

Pe listă se regăsesc: iPhone SE, iPhone 6s și iPhone 6s Plus. De asemnea, nici cei care au Samsung Galaxy Trend Lite, Samsung Galaxy S3 mini sau Samsung Galaxy Trend II nu vor mai putea folosi aplicația în viitorul apropiat, scrie Antena3 CNN.ro.

În cazul telefoanelor LG, modelele care devin incompatibile cu WhatsApp sunt: LG Optimus F7, LG Optimus L3 II Dual, LG Optimus F5, LG Optimus L5 II, LG Optimus L5 II Dual, LG Optimus L3 II, LG Optimus L7 II Dual, LG Optimus L7 II, LG Optimus F6.

La acestea se adaugă: LG embarks, LG Optimus L4 II Dual, LG Optimus F3, LG Optimus L4 II LG Optimus L2 II și LG Optimus F3Q. Iar în cazul Huawei, aplicația nu va mai fi disponibilă pentru Huawei Ascend G74, Huawei Ascend Mate și Huawei Assign DZ.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

“În cinci ani, putem să exportăm carne de porc”

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, vrea să revigoreze zootehnia românească, astfel încât în câțiva ani România să ajungă să exporte din nou carne de...

Israelul îl acuză pe secretarul general al ONU că se aliază cu Hamas

Guvernul israelian l-a acuzat pe secretarul general al ONU, Antonio Guterres, că este de partea Hamas, în contextul în care înaltul oficial portughez a...

Deca încearcă în continuare să mascheze rezultatele slabe de la testele PISA. Propagandă pentru legile lui Iohannis, de la Ministerului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, în continuare, încearcă să mascheze rezultatele foarte slabe de la testele PISA, sub alibiul că e la fel de rău...
Ultima oră
Pe aceeași temă