26.2 C
Bucharest
Wednesday, 31 May 2023
HomeȘtirile zileiWhatsApp: Cea mai așteptată funcție a aplicației este aici!

WhatsApp: Cea mai așteptată funcție a aplicației este aici!

WhatsApp va lansa pentru utilizatorii aplicației una dintre cele mai așteptate funcții: posibilitatea de a edita mesajele, scrie Reuters.

“Pentru momentele în care greşeşti sau pur şi simplu te răzgândeşti, poţi acum să editezi mesajele trimise pe WhatsApp”, a anunţat aplicaţia de mesagerie deţinută de Meta Platforms, într-o postare pe blog.

Odată cu lansarea acestei funcții la nivel global în următoarele săptămâni, expeditorii vor putea să își modifice mesajele în termen de 15 minute de la trimiterea mesajului.

Funcția poate fi accesată apăsând lung pe mesaj. Apoi, alegi “editare” din meniul derulant, iar mesajul modificat va purta eticheta “editat”, fără a afișa istoricul modificărilor.

Aplicații concurente precum Telegram și Signal permit deja utilizatorilor să editeze mesaje, în timp ce Twitter a oferit anul trecut posibilitatea de a edita tweet-uri pentru anumiți utilizatori.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rafila: A fost finalizată noua formă a Planului Național de Combatere a Cancerului

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat finalizarea unei noi forme a Planului Naţional de Combatere a Cancerului."Am reuşit să finalizăm noua formă a Planului...

Evenimente de succes în locații spectaculoase

Fără îndoială o locaţie bine selectata va transforma un eveniment, indiferent de tipul şi amploarea acestuia. Nunţile, botezurile, banchetele festive, evenimentele corporate sau întâlnirile...

60 de pasageri au fost evacuați fără victime dintr-un tren din județul Argeș din cauza unui incendiu

60 de pasageri au fost evacuați, marți, dintr-un tren aflat între gările Pitești și Pârvu, din județul Argeș, din cauza unui incendiu care a...
Ultima oră
Pe aceeași temă