25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiWhatsApp: Cea mai așteptată funcție a aplicației este aici!

WhatsApp: Cea mai așteptată funcție a aplicației este aici!

WhatsApp va lansa pentru utilizatorii aplicației una dintre cele mai așteptate funcții: posibilitatea de a edita mesajele, scrie Reuters.

„Pentru momentele în care greşeşti sau pur şi simplu te răzgândeşti, poţi acum să editezi mesajele trimise pe WhatsApp”, a anunţat aplicaţia de mesagerie deţinută de Meta Platforms, într-o postare pe blog.

Odată cu lansarea acestei funcții la nivel global în următoarele săptămâni, expeditorii vor putea să își modifice mesajele în termen de 15 minute de la trimiterea mesajului.

Funcția poate fi accesată apăsând lung pe mesaj. Apoi, alegi „editare” din meniul derulant, iar mesajul modificat va purta eticheta „editat”, fără a afișa istoricul modificărilor.

Aplicații concurente precum Telegram și Signal permit deja utilizatorilor să editeze mesaje, în timp ce Twitter a oferit anul trecut posibilitatea de a edita tweet-uri pentru anumiți utilizatori.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă