25.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiWhatsApp, aplicație deținută de Meta, pregătește lansarea avatarurilor personalizate

WhatsApp, aplicație deținută de Meta, pregătește lansarea avatarurilor personalizate

Meta introduce noi avataruri pentru WhatsApp, dar data lansării rămâne încă necunoscută. Mark Zuckerberg promite că aceste avataruri vor fi bine integrate în ecosistemul Meta.

WhatsApp, parte din grupul Meta, pregătește lansarea avatarurilor personalizate, utilizând inteligența artificială pentru a crea imagini personalizate ale utilizatorilor în diverse scenarii fictive.

Funcția va folosi modelul A.I. Llama dezvoltat de Meta.

Crearea unui avatar va fi simplă: încărcați o fotografie cu dvs., iar inteligența artificială va genera o gamă variată de avataruri personalizate.

Această funcție, deși nu este unică, având similitudini cu Lensa A.I. și Snapchat „Dreams”, va beneficia de o integrare profundă în universul Meta, conform promisiunii lui Zuckerberg.

Funcția este încă în curs de dezvoltare.

Facebook a achiziționat aplicația de mesagerie WhatsApp în 2014

Mark Zuckerberg este co-fondatorul și CEO-ul Meta Platforms, Inc. (fost Facebook Inc.), una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume.

În 2014, sub conducerea lui Zuckerberg, Facebook a achiziționat aplicația de mesagerie WhatsApp pentru aproximativ 19 miliarde de dolari.

Această achiziție a fost strategică pentru extinderea ecosistemului de comunicare al companiei, integrând WhatsApp cu alte servicii de mesagerie și rețele sociale oferite de Meta, cum ar fi Facebook Messenger și Instagram.

WhatsApp a continuat să crească sub umbrela Meta, devenind una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, cunoscută pentru securitatea sa prin criptarea end-to-end și pentru funcționalitățile sale diverse care permit comunicarea eficientă și rapidă la nivel global.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă