21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInvestigații România LiberăWashington Post îl botează Cucia pe premierul României

Washington Post îl botează Cucia pe premierul României

Una dintre cele mai prestigioase publicații conservatoare din lume „Washington Post” din SUA îi greșește numele premierului României, Nicolae Cucia și îl botează Cuica. Unul dintre reporterii “României libere” a remarcat că ar fi din cauza rapidității scrierii. Pe taste “u” e lângă “i.”

Sub titlul “România face eforturi pentru a introduce în școli educație privind schimbările climatice,” autorul Stephen McGrath vorbește despre programul de de 141 de pagini ale lui Klaus Iohannis privind pregătirea elevilor în domeniul protecției mediului.

Washington Post îl botează Cuica

“Președintele Klaus Iohannis a lansat marți în dezbatere publică un program de 141 de pagini. La Palatul prezidențial au participat și premierul Nicolae Cucia, miniștrii mediului și educației din România, profesori, studenți și organizații neguvernamentale”, notează publicația amintită.

Washington Post subliniază ideea lui Klaus Iohannis de a creea o rețea de 10.000 de „mini inspectori.”

citește și: Noua distopie agricolă europeană: Farm to fork

Obiectivele pe termen mai lung din raport includ îmbunătățirea sustenabilității infrastructurii școlare. Precum și reducerea la jumătate a amprentei de carbon a școlilor până în 2030, mai scrie publicația amintită, fără a vorbi despre “România educată.”

Washington Post este una dintre cele mai prestigioase publicații americane, nealiniate progresismului globalist.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...
Ultima oră
Pe aceeași temă