21.5 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăVizita Prințului Charles la Romexpo e un semn de apreciere al eforturilor...

Vizita Prințului Charles la Romexpo e un semn de apreciere al eforturilor României pentru ajutorul dat Ucrainei

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, consideră că vizita Prințului Charles la centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo este „încă un semn de apreciere și de recunoaştere a eforturilor pe care România şi românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului”.

„A fost o onoare şi o reală plăcere întâlnirea de astăzi cu Alteţa Sa Regală Prinţul Charles şi cu Majestatea Sa Margareta la centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo. Vizita Alteţei Sale Regale este încă un semn al recunoaşterii eforturilor pe care România şi românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului. Centrul de la Romexpo este atât un supermarket gratuit în care refugiaţii ucraineni găsesc alimente, haine pentru copii şi produse de strictă necesitate, cât şi un punct de informare în care pot primi îndrumare şi protecţie temporară din partea statului român”, a scris Nicuşor Dan, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

Vizita Prințului Charles la Romexpo e un semn de apreciere pentru România și pentru DGASMB care lucrează încontinuu de la începutul crizei ucrainene

El mulţumeşte personalului DGASMB care lucrează la foc continuu de la începutul războiului ca să găsească cele mai bune soluţii pentru cetăţenii ucraineni ajunşi la Bucureşti.

Primarul Capitalei a fost prezent miercuri după-amiaza la Romexpo, unde a ajuns Prinţul de Wales pentru a vizita centrul de refugiaţi organizat de autorităţile române.

Prinţul Charles de Wales s-a aflat miercuri, pentru câteva ore, în Bucureşti, întâlnirile sale cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi Custodele Coroanei române, Margareta, fiind centrate pe criza refugiaţilor ucraineni şi ajutorul dat de România ţării vecine în contextul invaziei ruse.

Majestatea Sa a primit pe Principele de Wales


Miercuri, 25 mai 2022, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au primit la Palatul Elisabeta pe Alteța Sa Regală Principele de Wales, aflat într-o nouă vizită în țara noastră.

Cuplul regal român a invitat pe Principele de Wales la ceai. La finalul întâlnirii, Alteţa Sa Regală a admirat arţarul auriu pe care l-a plantat, în anul 2011, în Memorialul Copacilor din grădina Palatului Elisabeta, conform romaniaregala.ro.

Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 201120162017 şi 2018. În zilele noastre, Principele de Wales este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în țara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Raperul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare: ”Ai distrus multe vieți”

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual. Acesta și-a folosit celebritatea și averea sa timp de decenii...

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...
Ultima oră
Pe aceeași temă