26.9 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăLifestyleTravelVIDEO: Insula Paștelui din Chile se redeschide turiștilor

VIDEO: Insula Paștelui din Chile se redeschide turiștilor

Insula Paștelui din Chile a primit joi, 4 august, primul grup de turiști, după ce și-a închis granițele timp de mai bine de doi ani din cauza pandemiei de coronavirus.

Vizitatorii trebuie să fie complet vaccinați și să prezinte un test PCR negativ efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de îmbarcarea într-un zbor intern către insulă. Turiștii aflați la bordul zborurilor internaționale către insulă trebuie să facă un test de antigen odată ajunși.

Compania aeriană LATAM a declarat că a redeschis ruta din Santiago către Insula Paștelui cu zboruri joia și sâmbăta și speră să adauge și altele.

„LATAM va crește treptat frecvența zborurilor, pe măsură ce condițiile sanitare o vor permite”, a declarat Constanza Pizarro, director de comunicare al LATAM. „Ne coordonăm cu autoritățile”, a adăugat ea.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Copil mort într-un accident produs pe DN2

Un băiat în vârstă de 14 ani a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţa pe DN 2, în zona...

Europa va muri de frig cu ”încălzirea globală” pe piept

China a spus adio Acordului climatic. Rusia continuă să avanseze în adâncul Ucrainei. SUA trec prin cea mai gravă criză a mileniului. Uniunea Europeană se...

4 motive pentru care ar trebui să oferiți cadouri personalizate

Lumea continuă să evolueze într-un ritm frenetic și multe lucruri care erau ideale sunt acum considerate „de modă veche”, în timp ce modalități noi...
Ultima oră
Pe aceeași temă