24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalPrințul Charles i-a mulțumit Reginei Elisabeta pentru că a făcut publică dorința...

Prințul Charles i-a mulțumit Reginei Elisabeta pentru că a făcut publică dorința ca soția sa, Camilla, să devină regina

Prințul Charles i-a mulțumit mamei sale, Regina Elisabeta, pentru că a făcut publică dorința ca soția sa, Camilla, să aibă numele de „regină” atunci când moștenitorul Coroanei, prințul Charles, va deveni rege.

Prințul Charles a adus un omagiu adus mamei sale, Regina Elisabeta, duminică 6 februarie, pentru aniversarea a 70 de ani de la urcarea ei pe tronul Marii Britanii.

I-a mulțumit pentru că și-a declarat public dorința ca soția sa, Camilla, să devină regina consoartă atunci când va deveni rege.

Regina și-a făcut publice gândurile pe 5 februarie, spunând că este „dorința ei sinceră”, o cerere care ar putea pune capăt oricărei discuții despre viitoarele titluri.

Regina a fost lăudată chiar și de prim-ministrul Boris Johnson

Lui Charles i s-au alăturat prim-ministrul Boris Johnson, politicieni, biserici și membri ai publicului pentru a o lăuda pe regină pentru dăruirea ei.

Charles și Camilla, iubiți de multă vreme, s-au căsătorit în 2005.

Camilla a fost cândva denigrată de presa tabloidă pentru că l-a despărțit pe Charles de prima sa soție, Prințesa Diana.

Cu toate acestea, Camilla, în prezent ducesă de Cornwall, este acum un membru popular al familiei și apare în mod regulat la sarcini oficiale alături de Charles și Regină.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă