33.5 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeLifestyleVIDEO: Tribut emoționant pentru Tina Turner. Autoarea, Beyonce

VIDEO: Tribut emoționant pentru Tina Turner. Autoarea, Beyonce

Turneul Renaissance al artistei Beyonce s-a transformat într-un spectacol tribut pentru Tina Turner.

Legendara cântăreață a avut un impact evident asupra carierei lui Beyoncé de-a lungul celor peste trei decenii în care a redefinit în mod activ show-urile pop, scrie rollingstone.com.

Dar de când Turner a murit săptămâna trecută, la vârsta de 83 de ani, Queen Bey a scos la suprafață direct influența ei subiacentă. În timpul primei opriri a turneului mondial, la Londra, ea a interpretat “River Deep – Mountain High”.

Melodia a apărut în timpul “Opening Act” (n.r. Actului de deschidere) din setlist-ul lui Beyoncé, care dă startul spectacolului cu piese precum “Dangerously in Love”, “Flaws and All” și un cover al piesei “I’m Goin Down” a lui Mary J. Blige.

Într-o rochie de un albastru intens, Beyoncé a capturat povestea care a definit o mare parte din muzica lui Turner, în timp ce a oferit publicului un spectacol uimitor.

În ciuda faptului că este creditată de Ike & Tina Turner – datorită unei înțelegeri pe care soțul ei autoritar și abuziv a încheiat-o cu Phil Spector, care avea un caracter similar – “River Deep – Mountain High” este în întregime a Tinei Turner.

Săptămâna trecută, Beyoncé și-a invitat publicul din Paris să o salute pe Turner împreună cu ea, în timp ce lumea deplângea pierderea unei legende.

“Vreau doar să avem un moment de reculegere timp de o secundă pentru Tina Turner”, a transmis ea mulțimii.

“Dacă sunteți un fanii mei, sunteți fanii Tinei Turner. Nu aș fi fost pe această scenă fără Tina Turner, așa că vreau ca voi să strigați, pentru ca ea să simtă dragostea voastră… Mă simt atât de binecuvântată că mi s-a permis să fiu martoră la strălucirea ei.”

Cântăreața îi scrisese și o scrisoare lui Turner, pe care a împărtășit-o pe site-ul ei oficial.

“Iubita mea regină. Te iubesc nesfârșit”, a scris Beyoncé.

“Sunt atât de recunoscătoare pentru inspirația ta și pentru toate modurile în care mi-ai deschis calea. Ești întruchiparea puterii și a pasiunii. Suntem cu toții atât de norocoși că am fost martori ai bunăvoinței tale și ai unui spirit frumos care va rămâne pentru totdeauna cu noi. Îți mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut”. beyonce tina turner

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

McDonald’s deschide magazinul cu numărul 98 la Pitești

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, își extinde rețeaua prin deschiderea unității cu numărul 98, în Pitești. Amplasat în zona...

România, lovită de un val de caniculă în prima zi de toamnă astronomică. Maxime de 36 de grade

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral și 36 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu...

Horoscopul zilei, sâmbătă, 23 septembrie 2023. Intrăm în zodia Balanță. Cum ne vor ajuta astrele să ne găsim echilibrul?

Horoscopul zilei ne mai spune că Luna in Capricorn va forma mai multe unghiuri puternice si o pereche de trigoane consecutive cu Mercur...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies