23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăFilmVideo: Trailerul filmului „Gladiatorul 2” a fost lansat. Distribuția este una legendară

Video: Trailerul filmului „Gladiatorul 2” a fost lansat. Distribuția este una legendară

Primul trailer pentru „Gladiatorul 2” a fost lansat, stârnind entuziasm în rândul cinefililor. Regizat de Ridley Scott, acest film este continuarea mult așteptată a blockbuster-ului „Gladiator”, care a câștigat cinci premii Oscar.

Povestea filmului „Gladiatorul 2” se axează acum pe Lucius, interpretat de actorul irlandez Paul Mescal, care își propune să înfrunte noii împărați corupți ai Romei, inspirat de curajul legendarului Maximus.

Distribuția filmului este impresionantă, cu Denzel Washington în rolul unui proprietar de sclavi, alături de alte vedete de calibru precum Pedro Pascal, Connie Nielsen, Joseph Quinn și Fred Hechinger. Paul Mescal aduce un suflu nou în rolul tânărului gladiator Lucius, promițând o interpretare memorabilă.

Filmul „Gladiatorul 2” va fi lansat în noiembrie

Intriga filmului îl urmărește pe Lucius în încercarea sa de a răzbuna nedreptățile și de a restabili onoarea Romei, transformată de noii conducători corupți.

„Gladiatorul 2” promite să fie o continuare epică, plină de acțiune și emoție, menținând tradiția primului film.

Data de lansare în cinematografe este 22 noiembrie, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă această nouă aventură pe marele ecran.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă