24.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăFilmBrad Pitt va juca rolul unui pilot de Formula 1. Producător este Lewis...

Brad Pitt va juca rolul unui pilot de Formula 1. Producător este Lewis Hamilton

Brad Pitt se pregătește pentru o revenire spectaculoasă pe marile ecrane, interpretând rolul principal într-un film care explorează lumea captivantă și plină de adrenalină a curselor de Formula 1.

Trailerul filmului în care va juca Brad Pitt a fost dezvăluit duminică, în timpul cursei de la Silverstone din Marea Britanie, oferind fanilor o primă privire asupra acestei producții mult așteptate.

Pitt va interpreta un pilot de curse experimentat, care devine mentor pentru un coleg mai tânăr, jucat de actorul britanic Damson Idris. De asemenea, în distribuție se regăsește și actorul spaniol Javier Bardem, adăugând un plus de atractivitate acestui film.

Lewis Hamilton, producătorul filmului în care va juca Brad Pitt

Pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, este unul dintre producătorii filmului, care este programat să aibă premiera în vara anului viitor.

Brad Pitt este unul dintre cei mai renumiți actori ai generației sale. Și-a început cariera cu roluri minore în televiziune și film în anii 1980, iar succesul său a venit în 1991 cu „Thelma & Louise”. A jucat în filme celebre precum „Fight Club”, „Se7en”, „Ocean’s Eleven” și „Inglourious Basterds”. A câștigat un Premiu Oscar ca producător pentru „12 Years a Slave” în 2014.

Pitt este și producător de succes prin compania sa, Plan B Entertainment, și a fost căsătorit cu Jennifer Aniston și Angelina Jolie, având șase copii.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă