25.3 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Prințul William servește burgeri în sudul Londrei

VIDEO: Prințul William servește burgeri în sudul Londrei

Prințul William al Marii Britanii a făcut o surpriză clienților, când a servit burgeri ecologici dintr-un camion de mâncare în sudul Londrei, scrie Reuters.

Într-o înregistrare video publicată duminică, moștenitorul tronului a împărțit “Earthshot Burgers” pentru a evidenția activitatea câștigătorilor de anul trecut ai premiului său anual Earthshot, pe care l-a înființat pentru a ajuta la dezvoltarea soluțiilor la problemele majore de mediu.

“Vine imediat”, a spus prințul în timp ce servea burgerii clienților uimiți. “Bună dimineața, toată lumea, bine îmbrăcați, gata de plecare.”

Obiectivul pentru William, care a făcut echipă cu fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie și împărtășește rețete, a fost de a crește profilul și activitatea celor trei câștigători anteriori ai premiului Earthshot.

“Așadar, cutia din care sunteți pe cale să mâncați este construită de o companie numită Notpla și nu este plastic, ci un înveliș de alge marine”, le-a transmis Prințul William clienților de la furgoneta de burgeri.

“Ingredientele din interiorul burgerului sunt cultivate într-o seră din India de o companie numită Kheyti și, nu în ultimul rând, modul în care gătim a fost conceput de o doamnă din Kenya care a venit cu așa numitul Mukuru Clean Stoves, concept pentru a reduce poluarea aerului.”

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Anunț al ANPC cu privirea la achiziționarea jucăriilor pentru copii

Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a transmis un mesaj important pe rețelele sociale, sâmbătă, subliniind necesitatea achiziționării jucăriilor...

Captură de peste 4 milioane euro în portul Constanța. Poliţiştii de frontieră au descoperit 18.000 de parfumuri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, colaborând cu inspectori de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa, au descoperit un transport impresionant de...

VIDEO. Jose Mourinho consideră că a luat decizia greșită când a refuzat naționala Portugaliei

Jose Mourinho, "The special one", a sosit în România pentru a lua parte la meciul de "final" al Generației de Aur, difuzat în seara...
Ultima oră
Pe aceeași temă