15.6 C
București
miercuri, 7 iunie 2023
AcasăSportFotbalVIDEO: Momentul în care un portar din Chile înscrie din propriul careu,...

VIDEO: Momentul în care un portar din Chile înscrie din propriul careu, cu o lovitură de la 101 de metri. Ar putea fi un record mondial!

Portarul argentinian Leandro Requena a marcat unul dintre cele mai spectaculoase goluri văzute vreodată în timpul victoriei lui Cobresal cu 3-1 în fața Colo-Colo, notează CNN.

Cu echipa sa conducând deja cu 2-0 în minutul 77, Requena a degajat o minge care părea, inițial, inofensivă.

Cu toate acestea, cu portarul celor de la Colo-Colo în afara suprafeței sale de pedeapsă, mingea a sărit peste cap și s-a îndreptat spre poartă.

Potrivit TNT Sports Chile, golul a fost marcat de la o distanță de 101 de metri care, dacă ar fi ratificat de Cartea Recordurilor, ar doborî recordul pentru cel mai lung gol din istorie.

Recordul actual este de 96,01 metri, stabilit de Tom King în 2021, în timpul unui meci dintre Newport County și Cheltenham Town din a patra etapă a Angliei.

„L-am întrebat pe Juan Silva, managerul clubului, dacă se va face cererea pentru înregistrarea golului și mi-a spus ‘evident că da’”, a spus Requena, pentru Radio Bio Bio.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Un tânăr de 19 ani a fost reținut pentru pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului

Un tânăr de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de...

Românii au tendința de a fi reticenți la riscuri financiare și le lipsește educația și cultura financiară

Românii au o cultură scăzută pentru investiții pe piața de capital și sunt reticenți la riscuri financiare. În general, în România, piața bursieră nu...

Greva generală a conștiințelor

Greva profesorilor a devenit cel mai notabil fapt civic din ultimii ani, pentru că nu mai credeam să vedem o categorie profesională care are...
Ultima oră
Pe aceeași temă