3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeLifestyleVIDEO. Leonardo DiCaprio, criticat dur, chiar de ziua lui de naștere. Ce...

VIDEO. Leonardo DiCaprio, criticat dur, chiar de ziua lui de naștere. Ce s-a întâmplat cu actorul

Leonardo DiCaprio a împlinit 49 de ani. Actorul a sărbătorit, în weekend, cu o petrecere pe cinste. A dansat, a cântat și s-a simțit bine. Cu toate acestea, nu a scăpat de criticile din mediul online.

Câștigătorul premiului Oscar a dat drumul la dans și a cântat versurile melodiei “DWYCK” din 1994, compusă de Gang Starr și Nice & Smooth, scrie New York Post.

Odată ce cântecul său rap a făcut valuri pe rețelele de socializare, fanii au început să trolleze apariția sa “cringe”.

Pe un fir de discuție Reddit, clipul a devenit viral, iar oamenii se întrebau de ce a ales să cânte.

“Nu mă pot hotărî dacă să pornesc butonul de sunet… omg”, a scris un internaut.

“Cântă un pic cam ciudat, dar care dintre noi a avut, vreodată, o prestație la karaoke mai strălucitoare?”, a întrebat unul dintre noi.

Un altul a intervenit: “Este… interesant.”

Dar unii fani i-au reproșat altor utilizatori că și-au bătut joc de starul din “Titanic”, spunând că ar trebui să i se permită să se distreze de ziua lui și să fie liber.

“Nu mi se pare atât de tragic. Este petrecerea de ziua lui. El se distrează… toată lumea se distrează”, a mai scris o persoană.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Din legea salarizării, cu țârâita, înainte de alegeri

Am mai spus că din nou se discută de compromis, în ceea ce privește Educația, în sensul că angajații din sistemul de învățământ nu...

Deficitul bugetului a urcat la 3,97% din PIB după primele 10 luni

Deficitul bugetului general consolidat a urcat la 3,97% din PIB după primele 10 luni ale anului în curs, respectiv la 62,81 miliarde de lei,...

Relația cu China

China s-a schimbat cel mai mult și a schimbat cel mai mult lumea în timpul nostru, încât acțiunile ei au repercusiuni oriunde. De aceea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă