29 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentVIDEO. Explozie puternică la magazinul Dedeman din Botoșani! A fost activat planul...

VIDEO. Explozie puternică la magazinul Dedeman din Botoșani! A fost activat planul roșu de intervenție

O explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri, la magazinul de bricolaj Dedeman din municipiul Botoşani, autorităţile activând planul roşu de intervenţie.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, o autospecială transport personal victime multiple, două ambulanţe SMURD şi o unitate de terapie intensivă mobilă, precizează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat planul roşu de intervenţie. Misiunea este în dinamică”, arată IGSU.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă