12 C
București
joi, 19 mai 2022
AcasăȘtirile zileiVIDEO A lăsat bebelușul în viscol și a intrat într-o...

VIDEO A lăsat bebelușul în viscol și a intrat într-o casă de pariuri. S-a întâmplat la Bacău

Un părinte din Bacău și-a lăsat bebelușul într-un căruț, în fața unei case de pariuri. Vântul puternic l-a împins pe acesta, ducându-l spre stradă.

Din imaginile ajunse în mediul online se observă cum o persoană se grăbește să prindă căruțul, înainte ca acesta să ajungă în stradă. Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din mun. Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie a.c, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni. Polițiștii continuă verificările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, iar în funcție de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun”, mai afirmă IPJ Bacău.

Persoana care a surprins imaginile de luni seara susține că a observat cum căruțul a stat 20 de minute în viscol.

Nu se vede prea bine, este filmat prin geam. Era acolo de ceva timp și o femeie, eu am filmat indignat de faptul ce vijelie era și ea ținea căruțul acolo, în față la casino. Cel puțin 20 de minute a stat acolo. La scurt timp după filmarea mea, cineva a ieșit (bănuiesc bărbatul ei) și a ea a plecat”, a povestit bărbatul pentru Bacau.net.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Coreea de Nord ar pregăti un test nuclear

Coreea de Nord a încheiat pregătirile în vederea unui test nuclear şi aşteaptă cel mai bun moment pentru a-l declanşa, a declarat un deputat...

Rusia, acuzată la ONU că foloseşte foamea ca armă de război

Ministrul german de externe Annalena Baerbock a acuzat Rusia că folosește blocada exporturilor de cereale din Ucraina ca armă de război. „Prin blocarea porturilor...

Românii plătesc cel mai scump curent electric din Europa

Eurostat-ul a dat decisiva: Românii plătesc pentru gospodăriile lor cel mai scump curent electric din Europa, raportat la puterea de cumpărare, adică după metodologia...
Ultima oră
Pe aceeași temă