29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiUpdate-ul mult așteptat al Google Maps pentru iOS

Update-ul mult așteptat al Google Maps pentru iOS

Google Maps, una dintre cele mai populare și utile aplicații de cartografiere și navigație disponibile în prezent, aduce update-ul mult așteptat pentru iOS.

Noua opțiune de la Google Maps, disponibilă pe iOS

Google Maps pentru iOS primește o nouă funcționalitate, odată cu integrarea sa cu Apple CarPlay: indicatoarele de viteză în timp real, potrivit macrumors.

Funcția, care anterior era disponibilă doar pe Google Maps pentru Android, ajută utilizatorii să respecte limita de viteză în timpul ce șofează.

Acum, când utilizatorul începe navigarea, viteza vehiculului este afișată în mile sau kilometri pe oră, în funcție de regiune. Iconița își schimbă culoarea în funcție de indicatorul de viteză pentru a încuraja discret șoferii să rămână în limitele de viteză de pe acel segment de drum.

Google a confirmat pentru TechCrunch că afișajul indicatoarelor de viteză este acum disponibil pentru utilizatorii iOS la nivel global, dar a avertizat că funcția este destinată doar în scop informativ și șoferii ar trebui să se bazeze în continuare pe ceasurile din bordul vehiculului pentru a confirma viteza reală.

Pentru a activa indicatorul de viteză și limitele de viteză în aplicația Google Maps, utilizatorii ar trebui să acceseze profilul lor, Setări, Navigare și Opțiuni de conducere.

Lansată în 2005 de către Google, această platformă oferă utilizatorilor posibilitatea de a explora hărți detaliate la nivel global, de la străzi și drumuri până la locații comerciale și atracții turistice.

Utilizând imagini din satelit și informații actualizate despre trafic, Google Maps permite utilizatorilor să planifice rute, să găsească direcții pentru deplasări cu mașina, transport public, bicicletă sau pe jos, să descopere locuri de interes în apropiere și să acceseze recenzii și evaluări ale localurilor.

Platforma a evoluat continuu, adăugând funcționalități precum vedere de stradă, imagini 360° și informații în timp real despre trafic, transformând modul în care oamenii navighează și interacționează cu lumea din jurul lor.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă