37 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiUn tânăr sucevean a plătit o spovedanie cu 5000 lei. Cum a...

Un tânăr sucevean a plătit o spovedanie cu 5000 lei. Cum a ajuns în această situație

Tânărul de 22 de ani din Vama a fost căutat, la finele săptămânii trecute, de polițiști, care au vrut să vadă dacă respectă izolarea impusă până pe data de 1 mai, din cauza COVID-19.

Nu a fost găsit acasă, iar când a fost sunat, el le-a spus oamenilor legii că a plecat la o mănăstire din Piatra Neamț să se spovedească.

Tânărul a fost amendat cu 5.000 de lei, suma maximă pentru astfel de abateri.

În aceeași zi, polițiștii au verificat mai multe persoane și societăți din municipiului Câmpulung-Moldovenesc și localitățile Pojorâta și Vama, împreună cu jandarmii și pompierii și au dat 23 de sancțiuni în valoare de 13.700 lei.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă