14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăȘtirile zileiFOTO Un șofer s-a plimbat gol pușcă pe stradă după ce a...

FOTO Un șofer s-a plimbat gol pușcă pe stradă după ce a produs un accident

Imagini bizare în municipiul Constanța, în prima zi a anului. Un bărbat care a produs un accident a putut fi văzut plimbându-se gol pușcă pe stradă.

Polițiștii spun că pe 1 ianuarie, la ora 08.30, un bărbat de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Democraţiei din Constanța, dinspre strada Vârful cu Dor către strada Comarnic. Când a ajuns la intersecţia cu Aleea Piersicului, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla staţionat, iar în urma coliziunii a fost proiectat către înainte în gardul unui imobilul.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

Șoferul era complet dezbrăcat și a mers pe stradă nud. Bărbatul nu se afla sub influenta alcoolului sau a altor substanțe. Potrivit declarațiilor pe care familia le-a dat poliției, bărbatul ar fi dezvoltat probleme psihice în ultima perioadă. În prezent se află la spital pentru investigații medicale.

Tot pe 1 ianuarie, la ora 05.35, o femeie de 28 de ani a condus un autoturism pe strada Ion Ursu din municipiul Constanța, dinspre strada Șoseaua din Vii către stada Vârful cu Dor. Când a ajuns la intersecția cu str. Caraiman nu a respectat semnificația indicatorului de oprire, a pătruns în intersecție fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 27 ani pe strada Caraiman, dinspre strada Gheorghe Marinescu către bulevardul Aurel Vlaicu. Din impactului cele două autoturisme au fost proiectate în alte 3 autoturisme parcate.
În urma accidentului rezultat vătămarea corporală ușoară a celei de a doua conducătoare auto.

La ora 03.20 un bărbat de 28 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0.87 mg / l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, pe banda numărul 1, din stațiunea Mamaia, dinspre Aqua Magic către hotel Oxford . Când a ajuns în zona satului de vacanta, din cauza nepăstrării distanței laterale a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 19 ani, pasager în taxi.

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...
Ultima oră
Pe aceeași temă