17.5 C
București
luni, 5 iunie 2023
AcasăInternaționalUn prezentator ecuadorian a fost rănit după ce o unitate USB a...

Un prezentator ecuadorian a fost rănit după ce o unitate USB a explodat

Prezentatorul ecuadorian Lenin Artieda a fost rănit când se afla în mijlocul redacției, dar totodată a spus că dispozitivul arăta ca o unitate USB pe care a conectat-o la computerul său și a explodat.

Mai mulți jurnaliști din Ecuador au fost țintă unor dispozitive explozive trimise prin poștă. Departamentul procurorului general ecuadorian a confirmat că a deschis o anchetă privind terorismul.

Cel puțin cinci organizații diferite din Ecuador au primit astfel de dispozitive care conțineau explozibili de tip militar, conform orange.ro.

Ecuadorul se confruntă cu o creștere a violenței, că urmare a competiției dintre bandele de traficanți de droguri. De asemenea, țară este o importantă ruta pentru traficanții din Peru și Columbia.

Mr. Charge – un partener de încredere pentru afacerea ta HoReCa

Mr. Charge este un serviciu de închiriere al bateriilor externe, ce asigură beneficii variate atât pentru utilizatori, cât și pentru locațiile în care se află instalate stațiile de încărcare.

Această soluție reprezintă o alegere inspirată pentru administratorii unor afaceri în domeniul HoReCa, deoarece acest serviciu contribuie la stabilirea unui cadru în care problema dispozitivelor mobile descărcate poate fi rezolvată într-un mod simplu și rapid.

Astfel, percepția clienților față de ceea ce oferă business-ul respectiv poate un impact pozitiv asupra: timpului petrecut în perimetrul respectiv, numărului de vizitatori, valorii medii a notei de plată. Iată de ce poate fi Mr. Charge un partener de încredere pentru afacerea ta!

Beneficiile instalării stațiilor Mr.Charge în locații HoReCa
Clienții unor afaceri din domeniul HoReCa își doresc să petreacă timp de calitate în locațiile respective, însă fără a se deconecta de la mediul online. Este o particularitate a clienților ce formează noile generații de consumatori, iar acest lucru trebuie înțeles și respectat de antreprenori, pentru a găsi soluții adaptate acestei nevoi specifice.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:00:42

VIDEO: Erdogan a depus jurământul pentru al treilea mandat prezidențial în Turcia

Președintele turc Tayyip Erdogan a depus jurământul pentru un nou mandat prezidențial, după ce a fost reales la sfârșitul săptămânii trecute, extinzându-și astfel domnia. "Eu,...

Studiu. Aproape 60% dintre români nu ştiu ce responsabilităţi au la locul de muncă

Şase din zece angajaţi (58%) români nu îşi cunosc responsabilităţile la locul de muncă, iar peste două treimi (67%) sunt rar evaluaţi de către...

RB Leipzig a recidivat în Cupa Germaniei. „Taurii” au câștigat trofeul pentru al doilea an la rând

RB Leipzig a cucerit Cupa Germaniei, după ce a învins-o cu scorul de 2-0 pe Eintracht Frankfurt, sâmbătă seara, pe Olympiastadion din Berlin. Atacantul francez...
Ultima oră
Pe aceeași temă