8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalUn obiect misterios de dimensiuni mari a ajuns pe o plajă din...

Un obiect misterios de dimensiuni mari a ajuns pe o plajă din Australia

Poliția din Australia a fost uluită să găsească un obiect misterios de dimensiuni mari, sub formă de cupolă, care a apărut pe o plajă din Australia de Vest.


Uriașul obiect metalic a fost găsit de localnici pe plaja Green Head, la aproximativ 250 km (155 mile) nord de Perth.

Autoritățile de stat și federale investighează obiectul, despre care în prezent nu se crede că ar fi de la o aeronavă comercială.

Obiect misterios descoperit pe o plajă din Australia

Este tratat ca fiind periculos, iar poliția a cerut oamenilor să păstreze distanța de siguranță.

„Vrem să asigurăm comunitatea că suntem implicați activ într-un efort de colaborare cu diferite agenții de stat și federale pentru a determina originea și natura obiectului”, a spus poliția într-un comunicat, potrivit b1tv.ro.

Un obiect misterios de dimensiuni mari a fost descoperit pe o plajă din Australia, mai multe ipoteze despre originea acestuia fiind lansate

Locuitorii plajei Green Head au spus că cilindrul avea o lățime de aproximativ 2,5 m și o lungime între 2,5 și 3 m, a raportat postul public din Australia.

Locuitorii au vizitat locul sâmbătă seara pentru a vedea cilindrul, a raportat ABC, un localnic descriindu-o drept o „seară socială grozavă”.

„A fost o noapte minunată, liniștită, copiii săpau castele de nisip în jurul ei”, a spus el pentru ABC.

Expertul în aviație Geoffrey Thomas a spus că obiectul ar fi fost posibil un rezervor de combustibil de la o rachetă care a căzut în Oceanul Indian la un moment dat în ultimele 12 luni.

Agenția spațială australiană a spus că este posibil ca cilindrul uriaș să fi căzut dintr-un „vehicul de lansare spațială străină” și că va menține legătura cu alte agenții internaționale.

Deși au existat unele speculații că cilindrul ar fi putut fi o parte a MH370 – un avion care a dispărut în largul coastei de vest a Australiei în 2014, cu 239 de pasageri la bord – Thomas a spus că nu există „nicio șansă”.

„Nu face parte dintr-un Boeing 777 și adevărul este că MH370 a fost pierdut în urmă cu nouă ani și jumătate, așa că ar arăta o uzură mult mai mare a resturilor”, a spus el.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă