18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSocialUn etaj al unui bloc din Craiova s-a prăbușit parțial și zeci...

Un etaj al unui bloc din Craiova s-a prăbușit parțial și zeci de persoane au fost evacuate în urma unei explozii

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, miercuri seara, la un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiul Craiova, în urma căruia s-a prăbuşit o parte a etajului 1, iar trei persoane au fost afectate, dintre care una este inconştientă, potrivit agerpres.ro.

Potrivit ISU Dolj, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil, iar pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare, un container multirisc, o autospecială pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, trei ambulanţe SMURD şi două ambulanţe aparţinând SAJ.

A fost explozie într-un bloc din Craiova. O femeie este rănită

A fost explozie într-un bloc din Craiova, fiind necesară intervenția pompierilor. O femeie este rănită, aceasta fiind locatată în apartamentul unde s-a produs explozia. Femeia ar avea arsuri pe față și pe mâini.

Accidentul a avut loc miercuri, la parterul unui bloc de locuințe situat pe Bulevardul Dacia. Cauza a fost, se pare, o acumulare de gaz metan la parterul blocului. La locul accidentului au venit 13 pompieri de la Inspectoratul Județean de Urgență (ISU) Dolj, precum și specialiști de la firma furnizoare de gaze.

„Se intervine cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD. Nu au fost persoane evacuate. Se fac verificări pe casa scării”, a anunțat ISU.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...
Ultima oră
Pe aceeași temă