5.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSocialEvenimentUn autocar cu 52 de călători, implicat într-un accident

Un autocar cu 52 de călători, implicat într-un accident

Duminică seara, pe teritoriul comunei Remetea Mare, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei vehicule: un autoturism, un microbuz de transport marfă și un autocar cu 52 de pasageri. Trei persoane implicate în incident au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Două dintre victime sunt din autoturism şi una din autocar, a anunţat Biroul de presă al ISU Timiş.

“Din primele informaţii a reieşit că, în urma evenimentului, au rezultat trei victime – două din autoturism, prezentând politraumatisme, şi o alta din autocar. Toate cele trei victime sunt transportate la spital, în stare conştientă şi cooperantă”, a transmis ISU Timiş.

După apelul efectuat la numărul unic de urgență 112, în zona accidentului au fost mobilizate resursele de intervenție necesare. Echipamentele trimise la locul incidentului includ o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și două echipaje SMURD, unul dintre acestea fiind dotat cu personal medical.

De asemenea, a fost trimisă o autospecială destinată transportului de persoane și gestionării situațiilor cu victime multiple. La fața locului a fost prezentă și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Timiș.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă