9.9 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăLifestyleTrupa de rock KISS a susținut ultimul concert. "Ceea ce am realizat...

Trupa de rock KISS a susținut ultimul concert. “Ceea ce am realizat este extraordinar”

Sâmbătă seară, trupa KISS a încheiat ultimul spectacol din turneul de adio “The End of the Road”, la faimoasa Madison Square Garden din New York, notează APNews.

Actuala componență a trupei – fondatorii Paul Stanley și Gene Simmons, precum și chitaristul Tommy Thayer și bateristul Eric Singer – au părăsit scena pentru a dezvălui avataruri digitale ale lor. După această transformare, Kiss virtual a început să cânte “God Gave Rock and Roll to You”.

Liderul Paul Stanley a exprimat că aceste avataruri digitale inovatoare vor contribui la “înmormântarea în eternitate” a trupei Kiss, conform informațiilor furnizate de Sky News. Un clip video prezentând cvartetul digital a fost distribuit pe platformele de socializare în urma acestei declarații.

YouTube video

“Ceea ce am realizat este extraordinar”, spune muzicianul. “Dar nu este suficient. Trupa merită să trăiască mai departe, pentru că trupa este mai mare decât noi”.

Imaginile ilustrează procesul de creare al avatarurilor lui Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer şi Tommy Thayer, cei patru membri actuali ai trupei. Au fost concepute de către echipa de efecte speciale de la Hollywood Industrial Light & Magic, fondată de George Lucas, în colaborare cu compania suedeză Pophouse Entertainment. Această ultimă companie a fost responsabilă și pentru hologramele Abba din cadrul spectacolului “ABBA Voyage”, lansat la Londra în 2022.

Fondată în New York în 1973, trupa a fost inițiată de Paul Stanley și Gene Simmons, cei doi membri de bază care au contribuit esențial la construcția imaginii unice și a sunetului distinctiv al KISS.

Una dintre caracteristicile definitorii ale trupei a fost machiajul lor elaborat și costumele excentrice, care i-au transformat pe membrii trupei în personaje scenice distincte. Aceasta a fost o parte esențială a strategiei lor de marketing și a contribuit la construirea unei identități puternice și memorabile.

KISS și-a câștigat faima nu doar pentru estetica lor spectaculoasă, ci și pentru muzica lor puternică și energică. Hit-uri precum “Rock and Roll All Nite”, “Detroit Rock City” și “I Was Made for Lovin’ You” au răsunat pe scenele din întreaga lume și au consolidat reputația trupei drept un nume esențial în rock-ul clasic.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

ÎPS Teodosie, prima reacție după ce a fost sancționat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a avut azi prima reacție după ce a fost sancționat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române cu „dojană...

Grav abuz DNA. Șapte ani de închisoare degeaba pentru Adamescu, într-un dosar instrumentat

Într-un caz care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea și integritatea procurorilor anticorupție, Tribunalul București a emis o hotărâre...

Formația lui Horațiu Moldovan, eliminată din Cupa Spaniei! Athletic Bilbao va juca finala

Athletic Bilbao s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce a învins-o cu 3-0 pe Atletico Madrid, în returul de pe „San Mames”. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă