10.5 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSocialTrenurile CFR Călători înregistrează întârzieri din cauza vremii nefavorabile. Ce rute sunt...

Trenurile CFR Călători înregistrează întârzieri din cauza vremii nefavorabile. Ce rute sunt afectate

Mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, care au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate şi la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, cu implicaţii în circulaţia trenurilor CFR Călători de pe secţiile Petroşani – Târgu Jiu, Gheorgheni – Topliţa, Timişoara-Caransebeş.

„CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, locomotive diesel pentru a permite tranzitarea zonelor afectate, după redeschiderea circulatiei.Programul de circulaţie în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfăşoară în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, a precizat CFR Călători într-un comunicat.

Conform sursei citate, în funcţie de evoluţia fenomenelor atmosferice, sunt posibile şi alte decalări ale orariilor trenurilor.

„CFR Călători este în permanent contact cu managerul infrastructurii feroviare, CFR SA pentru rezolvarea operativă a tuturor problemelor, astfel încât toate trenurile şi călătorii să ajungă la destinaţie în siguranţă”, se mai precizează în comunicat. 

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Filmul unei generații

De azi, va circula pe marile ecrane filmul dedicat generației de fotbal care ne-a scos pe stradă în vremurile cenușii ale patriei, generația...

Navalnîi a fost înmormântat

Liderul opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit la 16 februarie la vârsta de 47 de ani într-o închisoare din regiunea arctică rusă, a fost înmormântat...

Ciolacu, la congresul PES. Va fi ales candidatul pentru președinția Comisiei Europene

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, participă astăzi şi mâine la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni (PES), care are loc la Roma, în contextul alegerilor pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă