2.1 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSocialTren deiarat în Teleorman. Noi imagini și reacții de la nivel înalt

Tren deiarat în Teleorman. Noi imagini și reacții de la nivel înalt

Directorul Agifer, Agenția de investigare feroviară română, a spus că a existat tamponare între cele două trenuri.

”Fără nicio discuţie, a fost o ajungere din urmă şi o tamponare violentă”, a declarat, luni, la Digi 24, Laurenţiu Dumitru, director Agifer, referindu-se la accidentul din judeţul Teleorman, scrie News.ro.

Dumitru a spus, pentru România Actualități ”Trenul 1822 al CFR Călători, la intrarea în stația Roșiori Nord, a trecut peste un semnal care indica oprire. Nu știm motivul, dar știm efectul: a ajuns din urmă trenul de marfă al operatorului de marfă DB Cargo și, în urma coliziunii care a avut loc au deraiat ultimele trei vagoane ale trenului de marfă, penultimul fiind și răsturnat, iar antepenultimul a fost întors într-o parte.

Un tren de călătători, care circula pe ruta Arad – București Nord, a frânat brusc, pentru a evita impactul cu un marfar încărcat cu vehicule Ford, care se afla în fața lui.

R.L. a scris despre accidentul feroviar din Teleroman.

foto: Facebook/RingoDamureanu
Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Păcatele lui Kissinger

„Despre morți, numai de bine” – ne îndeamnă un vechi obicei creștin. Ca unii care i-am lăudat lui Henry Kissinger abilitățile diplomatice, în strategia...
Ultima oră
Pe aceeași temă