31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăInternaționalTragedie în India: o clădire de 5 etaje s-a prăbușit

Tragedie în India: o clădire de 5 etaje s-a prăbușit

Cel puțin șapte persoane au murit și mai multe sunt blocate sub dărâmături

Clădirea cu cinci etaje s-a prăbușit sâmbătă după-amiază, în orașul Surat, a declarat Babulal Yadav, un oficial al Serviciilor de salvare, citat de CNN.

Operațiunile de căutare au fost reluate duminică. Echipele au încercat să elibereze locul și să înlăture molozul, în urma prăbușirii, a transmis adjunctul comisarului de poliție al orașului, Rajesh Parmar, adăugând că nu este clar câți oameni sunt încă prinși sub dărâmături.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele prăbușirii clădirii.

Dana Macsim
Dana Macsimhttp://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă