38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSocialAdministratieTraficul în București primește un respiro: Noul Drum Expres de 1,5 km

Traficul în București primește un respiro: Noul Drum Expres de 1,5 km

Drumul expres, aflat între Prelungirea Ghencea și bulevardul Timișoara, este ”pe ultima sută de metri”, spune primarul sectorului 6

Edilul Ciprian Ciucu a anunțat pe un cont de socializare, că drumul expres este aproape finalizat și că ar putea fi inaugurat în august sau septembrie.   

Va fi cel mai așteptat bulevard din Capitală, care va face legătura între Prelungirea Ghencea și Bulevardul Timișoara, este de părere primarul Ciucu.

L-am luat de la Primăria Generală pentru a civiliza zona și a dezvolta infrastructura din Sectorul 6. Era o stradă îngustă din pământ, plină de gropi și noroaie, la fiecare ploaie. Un coșmar!

Ciprian Ciucu, primar sectorul 6

Cei 1,5 km, între Prelungirea Ghencea și Bd.Timișoara, vor prelua din presiunea traficului din ce în ce mai dificil, spune primarul.

„Ce promit, fac! Atâta timp cât ține de mine.”, a mai scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, valoarea totală a contractului este de 20.543.714 lei, cu TVA, iar execuția propriu-zisă a lucrărilor a fost fixată la 12 luni.

Dana Macsim
Dana Macsimhttp://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă