15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTeodosie Snagoveanul a fost achitat definitiv de Înalta Curte

Teodosie Snagoveanul a fost achitat definitiv de Înalta Curte

Instanţa a considerat că fapta nu există. Arhiepiscopul Tomisului fusese achitat şi de prima instanţă, Curtea de Apel Constanţa.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să schimbe temeiul achitării pentru Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, considerând că fapta nu există.

Magistraţii au mai hotărât să respingă acţiunea civilă formulată împotriva Arhiepiscopului Tomisului. Decizia instanţei este definitivă, informeayă News.ro. 

Curtea de Apel Constanţa a decis în luna iunie a anului trecut achitarea Arhiepiscopului Tomisului şi a celorlalte persoane judecate în dosar: Stere Beca, Ciprian-Ioan Cojocaru, Bogdan-Petrişor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu, Aurelian Ştefan.

Procurorii DNA Constanţa au dispus trimiterea în judecată a lui Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă