37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSocialTAROM a ajuns la un acord cu piloții, anunță compania aeriană

TAROM a ajuns la un acord cu piloții, anunță compania aeriană

Compania TAROM a anunțat, marți, că a ajuns la un consens cu piloții declarați „inapți de zbor”, care au cauzat anularea mai multor curse aeriene. Astfel, TAROM a confirmat încheierea unui acord „pentru normalitate” și reluarea operațiunilor de zbor în regim normal.

În dimineața zilei de 9 iulie, toate zborurile regulate operate de TAROM, atât pe rute interne, cât și externe, se desfășoară conform programului stabilit, a transmis sursa citată.

„În continuarea dialogului între Consiliul de Administrație al companiei și reprezentanții personalului navigant TAROM, în cadrul întâlnirii de lucru comune s-a ajuns la un acord pe aspecte de natură salarială invocate de personalul navigant. Măsurile agreate vor fi negociate în cadrul Contractului Individual de Muncă cu membrii echipei”, a anunțat TAROM.

Marți, la sediul companiei, urmează să aibă loc o nouă ședință cu reprezentanții personalului, pentru a discuta o posibilă majorare salarială pentru angajați.

Vă reamintim, luni, zeci de curse au fost anulate din cauza „indisponibilității temporare a membrilor echipajului”.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Tendințe și Semnificații în 2024

În 2024, tendințele în materie de nume pentru bebeluși reflectă o combinație de tradiție și modernitate, cu accent pe unicitate și semnificație. Părinții...
Ultima oră
Pe aceeași temă