9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSorina Pintea a fost scoasă din nou din arest pentru a fi...

Sorina Pintea a fost scoasă din nou din arest pentru a fi dusă la spital

Sorina Pintea a fost scoasă din arestul Poliţiei Capitalei, marți după amiază, pentru a fi transportată la o unitate medicală din reţeaua Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Sorina Pintea a fost dusă la policlinica din București a MAI pentru a face un consult de specialitate.

“O persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost condusă într-un centru medical de diagnostic şi tratament din reţeaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate”, a anunțat, marți seară, Poliţia Capitalei.

Amintim că, acum două zile, luni după-amiază, Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, a fost scoasă din arest și internată sub pază la Spitalul Clinic “Sfânta Maria” din București, timp de câteva ore, pentru investigaţii medicale suplimentare. Sorina Pintea anunțase că suferă de o boală autoimună.

Sorina Pintea este în arest preventiv și este cercetată într-un dosar în care este acuzată că ar fi luat 120.000 de lei drept mită. Fapta s-ar fi petrecut în perioada în care Sorina Pintea conducea Spitalul Județean din Baia Mare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă