1.8 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeLifestyleSnoop Dogg se lasă de fumat iarbă

Snoop Dogg se lasă de fumat iarbă

Snoop Dogg a făcut un anunț la care puțină lume se aștepta. Artistul american a transmis că se lasă de fumat iarbă.

„După multă considerație și conversație cu familia mea, am decis să renunț la fumat. Vă rog să-mi respectați intimitatea în acest moment”, a postat el pe Instagram și X.

Vestea ar putea fi un șoc pentru unii – rapperul a fost mult timp deschis în legătură cu dragostea sa pentru iarbă și chiar a afirmat că a fumat la Casa Albă. El a lansat mai multe afaceri care au avut legătură cu marijuana, inclusiv o companie media axată pe marijuana, numită “Merry Jane”, și o linie de produse din canabis, transmite CNN.

De asemenea, a investit în Casa Verde Capital, o firmă de capital de risc care investește în start-up-uri din domeniul marijuanei.

Artistul a dezvăluit în 2019 că a avut un angajat cu normă întreagă, iar tot ce trebuia să facă era să-i ruleze țigările. Iar în 2021, el a dezvăluit pe Reddit că are 81 de pauze de fumat pe zi.

Decizia rapperului a luat prin surprindere fanii săi, iar aceștia au inundat secțiunea de comentarii cu reacții variate. Unii dintre ei au glumit pe seama alegerii artistului, sugerând: „Probabil una dintre tulpini te-a făcut să te gândești la asta” sau „Trimite-mi tot ce ți-a mai rămas pe stoc” sau chiar „Fratele nostru tocmai și-a anunțat retragerea”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Predoiu, despre dotarea MAI

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) continuă să-şi doteze forţele cu noi tehnologii şi capacităţi de răspuns în cazul situaţiilor de urgenţă, care reprezintă o provocare...

S-au aprins luminițele festive în București! Primăria Capitalei a deschis Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

Iluminatul festiv din Capitală şi luminile din Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei au fost aprinse, joi, de trei elevi care au luat medalii...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete de decorare cu ocazia Zilei Naționale. Un nou înalt oficial a fost distins

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare, cu prilejul Zilei Naţionale a României, între cei decoraţi numărându-se noul şef al...
Ultima oră
Pe aceeași temă