25.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSportFotbalSERIE A. „Bătrâna Doamnă” și-a găsit antrenor. Thiago Motta a preluat-o pe...

SERIE A. „Bătrâna Doamnă” și-a găsit antrenor. Thiago Motta a preluat-o pe Juventus

După ce luna trecută l-a demis pe Massimiliano Allegri din cauza rezultatelor slabe, Juventus Torino și-a găsit antrenor.

„Bătrâna Doamnă” va fi pregătită în următoarele trei sezoane de italo-brazilianul Thiago Motta, cel care în ediția recent încheiată de Serie A a terminat pe locul patru cu Bologna.

„Sunt foarte bucuros să încep un nou capitol, la cârma unui club mare ca Juventus. Le mulţumesc patronilor şi conducătorilor, pe care îi asigur de ambiţia mea de a ţine sus drapelul clubului şi de a mulţimi fanii”, a transmis tehnicianul de 42 de ani.

Pe lângă Bologna, de-a lungul carierei, Motta le-a mai antrenat pe Genoa şi Spezia.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă