15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăȘtirile zileiŞeful IGPR se întâlnește cu o delegaţie din Turcia

Şeful IGPR se întâlnește cu o delegaţie din Turcia

Potrivit unui comunicat al IGPR, vizita de lucru a avut ca scop consolidarea relaţiilor de cooperare dintre Poliţia Română şi autorităţile turce în lupta împotriva infracţionalităţii transfrontaliere.

Şeful Poliţiei Române a subliniat faptul că schimbul de date şi informaţii, precum şi cooperarea pe cazuri operative dintre Poliţia Română şi autorităţile judiciare din Turcia s-au dovedit eficiente în combaterea criminalităţii.

La rândul său, ambasadorul Osman Koray Ertaş şi-a exprimat aprecierea pentru buna cooperare pe care autorităţile turce o au cu Poliţia Română în plan operativ, în lupta împotriva criminalităţii.

De asemenea, în cadrul întâlnirii, au fost discutate aspecte referitoare la cooperarea dintre poliţiştii români şi cei turci în domenii precum analiza informaţiilor, criminalistică şi investigarea operativă a infracţiunilor.

“Atât şeful Poliţiei Române, cât şi domnul Osman Koray Ertaş, ambasadorul Turciei în România, şi-au manifestat disponibilitatea de a dezvolta parteneriatul inter-instituţional, în spiritul valorilor comune de siguranţă şi legalitate”, se mai precizează în comunicat.

Cele mai citite

Sub-ocuparea, noul șomaj

În 2023, aproape 100.000 de români erau „sub-ocupați". Intră în această categorie persoane disponibile să lucreze mai multe ore decât o cere locul de muncă...

Jim Caviezel, actorul care l-a jucat pe Iisus Hristos, spune că Dumnezeu l-a îndrumat să se facă actor

Jim Caviezel, actorul care l-a jucat pe Iisus Hristos în filum "Patimile lui Hristos", regizat de Mel Gibson și în care joacă și Maia...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...
Ultima oră
Pe aceeași temă