22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăȘtirile zileiSchimbări în conducerea companiei farmaceutice Janssen

Schimbări în conducerea companiei farmaceutice Janssen

Pe parcursul celor zece ani de carieră în cadrul companiei Janssen, Sévan Kaloustian a avut un rol cheie în facilitarea accesului pacienţilor la portofoliul Janssen de medicamente inovatoare, ocupând poziţii diferite în cadrul mai multor ţări. Anterior rolului său din Polonia, Sévan Kaloustian a fost Director al Strategiei Comerciale la nivel global în domeniul afecţiunilor neurodegenerative, pentru filiala companiei din New Jersey, Statele Unite ale Americii.

Sévan Kaloustian este absolvent al unui Doctorat în Farmacologie şi al unui program de masterat în farmaco-economie, ambele urmate în cadrul Universităţii Montreal, Canada. De asemenea, Sévan Kaloustian a urmat un program post-doctorat la Academia Sinica din Taiwan şi cursul „Transformarea Digitală a Industriilor” în cadrul Columbia Business School, New York.

„Anul acesta, vom continua să ne dezvoltăm prezenţa consistentă pe care Janssen deja o are în România. Este prioritar pentru noi să îmbunătăţim accesul pacienţilor români la tratamente inovatoare. Ne dorim să continuăm dialogul pe care îl avem cu autorităţile din domeniul sănătăţii şi cu reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi pentru a dezvolta împreună soluţii comune care pot răspunde priorităţilor din sănătate raportat la compensarea şi accesibilitatea medicamentelor inovatoare”, a declarat Sévan Kaloustian – Managing Director Janssen România.

Portofoliul Janssen România este alcătuit în prezent din peste 40 de medicamente inovatoare din domenii precum oncologie, neuroştiinţe, imunologie, boli infecţioase şi vaccinuri şi hipertensiune pulmonară.

„În ultimii ani, am reuşit să oferim noi opţiuni de tratament pacienţilor diagnosticaţi cu mielom multiplu, leucemie limfocitară cronică, cancer de prostată, psoriazis şi scleroză multiplă. Ne concentrăm asupra nevoilor medicale neacoperite şi asupra efortului comun alături de factorii decizionali astfel încât să ne asigurăm că pacienţii români au acces la terapiile inovatoare de care au nevoie, la momentul potrivit. Pentru 2020, priorităţile noastre au în prim-plan pacienţii diagnosticaţi cu scleroză multiplă, care suferă de afecţiuni imunologice, oncologice sau sunt diagnosticaţi cu boli infecţioase”, a mai spus Sévan Kaloustian.

Poziţia de Managing Director al Janssen a fost anterior ocupată de Christian Rodseth, care a preluat un rol global în cadrul companiei.

Compania Janssen este membră a principalelor asociaţii de afaceri şi ale industriei farmaceutice precum: Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), Local American Working Group (LAWG), Camera de Comerţ Americană în România (AmCham), Consiliul Investitorilor Străini (FIC), Institutul Aspen România şi Camera de Comerţ a Belgiei şi Luxemburgului în România şi Moldova (BEROCC).

 Despre Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson

În cadrul Janssen, lucrăm pentru a crea un viitor în care afecţiunile sunt de domeniul trecutului. Noi suntem Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson şi ne concentrăm activitatea pentru a transforma această perspectivă în realitate pentru pacienţii din întreaga lume. Luptăm împotriva bolilor prin ştiinţă, îmbunătăţim accesul prin mecanisme inovatoare şi vindecăm lipsa de speranţă prin pasiune. Activitatea noastră este dedicată acelor domenii medicale în care putem face cea mai mare diferenţă: oncologie, neuroştiinţe, imunologie, boli infecţioase şi vaccinuri, boli cardiovasculare şi de metabolism şi hipertensiune pulmonară.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: http://www.janssen.com/romania.

Urmăriţi-ne şi pe pagina de LinkedIn.

Johnson & Johnson România

Strada Tipografilor nr. 11-15, S-Park clădirea B3-B4, etaj 3, sector 1, 013714 Bucureşti

Cele mai citite

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...

Opt persoane au murit în accidentul de elicopter din Iran. Alături de președinte se aflau ministrul de externe și doi lideri regionali

Opt persoane se aflau în elicopterul care s-a prăbușit în Iran, toate cele opt persoane fiind declarate decedate. Principalul oficial care a murit este președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă