34.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSportFotbalS-au tras la sorți meciurile din „sferturile” Champions League. Tabloul complet și...

S-au tras la sorți meciurile din „sferturile” Champions League. Tabloul complet și posibilele semifinale

Astăzi a avut loc, la Nyon, tragerea la sorți a duelurilor din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Astfel, sorții au decis ca Real Madrid să întâlnească deținătoarea trofeului, Manchester City, în meciul care va fi capul de afiș al „sferturilor” Champions League.

Atletico Madrid, triplă finalistă a competiţiei, echipă la care s-a transferat în această iarnă portarul român Horaţiu Moldovan, va primi replica formaţiei Borussia Dortmund, câştigătoarea din 1997.

FC Barcelona o va înfrunta pe Paris Saint-Germain, iar Bayern Munchen o va întâlni pe Arsenal, finalista din 2006, care atinge pentru prima oară după 14 ani faza sferturilor de finală în Liga Campionilor.

Câştigătoarea dintre Real Madrid şi Manchester City va juca în semifinale cu Arsenal sau Bayern Munchen, în timp ce Atletico Madrid sau Borussia Dortmund dă peste FC Barcelona sau PSG.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Azilul capitalismului din Apulia

După ce marii lideri ai planetei democratice s-au întâlnit într-un cătun din Elveția - să dea o bifă imperativei chemări a eroului Zele-Vogue la...

Vizita Familiei Regale în Finlanda: Întâlnire cu primarul orașului Tampere și comunitatea românească

Ziua de miercuri, 19 iunie 2024, a fost consacrată orașului Tampere. La Primăria municipală, Majestatea Sa și Principele Radu au fost întâmpinați de primarul...

După ce a rămas fără sprijin, Klaus Iohannis, așteptat să anunțe dacă iese oficial din cursa pentru șefia NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta joi, în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă