14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăȘtirile zileiRoșii cumpărate cu dolari falși. Infractorii aveau la ei și rupii indiene

Roșii cumpărate cu dolari falși. Infractorii aveau la ei și rupii indiene

Două femei de 42 ani, respectiv 51 ani, și doi tineri de 17 ani, respectiv 24 ani, au fost prinși de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj în timp ce încercau să plaseze două bancnote de 100 dolari falsificate, hârtii în schimbul cărora doreau să „cumpere” legume și fructe.

Asupra lor au fost găsite diferite sume de bani (patru bancnote în cupiură de 100 USD, 100 de euro, 10 rupii, 10.000 rupiah, precum şi 1.635 de lei), care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cele trei persoane adulte au fost reținute de oamenii legii și vor fi cercetate într-un dosar penal de sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Cele mai citite

cum le plac cel mai mult jucătorilor sloturile?

Slot machines sunt una dintre cele mai populare opțiuni de jocuri de noroc folosite de...

Nou record pentru Maratonul Internaţional de la Sibiu

Maratonul Internațional Sibiu (MIS) se pregătește să își scrie o nouă pagină de istorie, adunând la start aproape 9.000 de participanți înscriși, marcând astfel...

Greta Thunberg a fost amendată pentru că a blocat intrarea în Parlamentul suedez

Activista pentru climă Greta Thunberg a fost amendată în Suedia, țara sa natală, pentru că nu a respectat ordinele poliției după ce a blocat...
Ultima oră
Pe aceeași temă