27.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăEconomieRomânul Lucian Dorobanțu, coordonator global pentru Pull & Bear

Românul Lucian Dorobanțu, coordonator global pentru Pull & Bear

Lucian Dorobanțu, un român cu o carieră remarcabilă, a fost numit coordonator global al brandului Pull & Bear, parte a grupului spaniol Inditex, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume. Dorobanțu va prelua această poziție de la José Pablo de Bado Rivas, care se va retrage după o carieră de peste 30 de ani în cadrul companiei.

Pull & Bear, sub conducerea lui Dorobanțu, continuă să se dezvolte, având venituri anuale de peste 2 miliarde de euro. O parte semnificativă a activității recente a fost semnarea exit-ului din Rusia, o mișcare strategică importantă pentru companie în contextul geopolitic actual. Acest pas subliniază capacitatea de adaptare și strategia pe termen lung a Inditex în fața provocărilor internaționale.

Inditex, recunoscut pentru branduri renumite precum Zara, Massimo Dutti și Bershka, își reafirmă poziția dominantă pe piața globală a modei prin numirea lui Lucian Dorobanțu, reflectând încrederea în competențele și viziunea acestuia pentru viitorul Pull & Bear.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă